Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuiret

Cesarka a choroba

Polecane posty

Gość zuiret

Czesc W srodę mam sie stawic w szpitalu a na czwartek mam zaplanowana cesarke.Moj synek jest dosc duzy, dlatego:)Termin mam na 2 marca.Wczoraj wieczorem zaczeło mnie pobolewac gardło( dzis juz nie boli) ale boli mnie tył głowy i słabo sie czuje.Moze mnie przewiało , ale boje sie szalejacej grypy.Czy zaplanowana cesarka bedzie mimo wszystko wykonana?Zgłosic sie do szpitala?U mnie w miescie nawet odwiedziny sa zabronione z powodu grypy?

Gość zuiret
Dzieki ale planowaną pewnie przesuną.Siedzę i wyję.

Gość zuiret
Ponawiam pytanie. Mamy majace cesarke w czasie choroby jak dochodziłyscie do siebie?Co z maluchem?KIedy go dostałyscie? Mnie od wczoraj boli kark, wezły za uszami ale temeratury nie mam wiec moze mnie przewiało ( siedziałam w oknie z wilgotnymi włosami) moze to nie grypa.

Gość mamajulci
Masz jeszcze troszke czasu,wiec nie panikuj tylko zacznij sie leczyc!!No wiesz domowe sposoby znasz??herbatka z miodem,czosnek ,cytrynka,ja w ciazy (9miesiac)tez chorowalam,lekarz przepisal mi homeopatyczne leki ,leczylam sie domowymi sposobami,i przeszlo w kilka dni..nie martw sie:)A jesli czujesz sie bardzo zle do idz do lekarza ogolnego ..niech sprawdzi co ci dolega.Nie lekcewaz tego lepiej:)

Gość majhsdhsfohjsdgihbsdgvhslhgv
Ja po cesarce dostala dziecko jak tlko mnie zaszyli.Karmilam normalnie,ale nastepny porod bedzie silami natury..za duza meka ta cesarka!!!Niby skurcze nie bola..ale potem boli kilka tygodni kazde kichniecie i nawet smiac sie nie mozna:)Moja corka wazyla 4500kg i 63cm.Cesarka nie byla planowana,kidy juz prawie byla na swiecie,okazalo sie ,ze glowka jej sie przekrecial w dziwny sposob i bardzo szybko wyladowalam na stole operacyjnym..okropnosci!!!znieczulenie --masakra!!Kiedy odchodzilo..telepalo mnie po calym lozku,wymiotowalam jak szalona.... Oj nigdy wiecej cesarki..