Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze wszystko psuję

zawsze wszystko psuję

Polecane posty

Chcę być dobra, kocham go, już kolejny raz zrobiłam coś, przez co on musi ode mnie odpocząć :/ Kiedyś: 1. Kiedy na początku związku powiedział, że daje mi czas na przemyślenia, czy nie kocham byłego i nie odzywał się do mnie przez tydzień, poszłam z byłym na kręgle - jak z kolegą. 2. Zapytałam czy wymieni prezent (odtwarzacz mp3) na jakiś z innej firmy, bo wydawało mi się, że nie działał i powiedział, że odda go do reklamacji. 3. Założyłam byle jakie konto na nk, żeby zdobyć numer gg koleżanki, ale nie chciałam mu pokazać, a mieliśmy sobie mówić o takich rzeczach. Ale to było dawno, a ostatnio. 4. Pisałam koleżance na gg, że on się nie stara ostatnio i chyba ze mną zerwie, dodałam do tego troszkę miłych słów o innych chłopakach i pocieszała mnie... a on to przeczytał i stracił do mnie zaufanie i chyba ma przeze mnie kompleksy. Czemu ja jestem taka głupia i robię takie akcje skoro kocham go najbardziej na świecie? Teraz może do mnie nie wrócić, a przecież pisałam to, bo bałam się, że mnie zostawi :(

Gość agG.
ej BEZEDURY skoro ci sie cos nie podoba to nie patrz .! boze jakie problemy .! tu kazdemu nalezy pomoc .! mnie tez pojechales i co myslisz ze zabolalo mnie to ? wez zostaw dziewczyne w spokoju .!

dzięki agG. :) nie wiem po co tacy ludzie się wypowiadają, niech się zajmą swoimi poważnymi niebzdurnymi sprawami :/

Gość agG.
nmzc xD dokladnie ;d dla nich to nie sa prawdziwe problemy no to maja pecha ;/ mnie tez niezle pojechali i dopiero przed chwila zaczelam pisac z nimi normalnie.;/ oni niczego nie rozumieja .;***

oni są po prostu tacy dojrzali, że spędzają całe dnie na kafe i wbijają innym. jakby mieli swoje życie, to byliby tu tylko czasami i dawaliby sensowne odpowiedzi, a tak budują poczucie własnej wartości pisząc "bezedury" - "poszkole.pl" - a może to kryptoreklama ;)

Gość agG.
jasne ;D wymyslam problemy,pozniej sie wszytski zale i wogole wez sie odwal . widac ze jakis walniety/a jestes .! nawet nie potrafisz niczego zrozumiec .! prymityw.!

Gość agG.
bezeduey dobra daruj sobie .! my se same pomozemy ..! bo na takich idiotow jak wy to trudno jest lliczyc .!

no wiesz... jak śmierć bliskiej osoby nie jest według Was żadnym problemem, to Wy chyba nie macie żadnych problemów. a może jesteście z tych co szukają bogatego męża i nie wierzą w miłość, jak ktoś umiera to też spoko, najlepiej jakby kaskę zostawił :/

Gość agG.
pozatym .: FDZIE TU JEST NAPISANE ZE TO FORUM DLA DOROSLYCH, HEE? bo ja nie widze ;DD no chyba mam cos ze wzrokiem musze se okulary kupic .! a moze poprostu to forum dla WSZYTSKICH co ?!!!

wiesz, to jest forum dyskusyjne kobiet, więc nie powinno tu być żadnego faceta... ani bezpłciowej czarownicy "Bezedury"

poza tym oto dowód na to, kim jest ta dojrzała osóbka - jej wypowiedź na temat związku małżeńskiego, nie zazdroszczę partnerowi: "Zrób sobie rachunek korzyści i strat i wybierz opcję najbardziej korzystną dla ciebie. Tylko na zimno bez emocji rozważ co ci to daje a w czym utrudni życie. W moim przypadku wyszło na korzyść zawarcia związku małżeńskiego."

gratuluje Bezedury... lepiej nikomu nie doradzaj. a skoro związek to dla Ciebie zimna kalkulacja, to nie dziwię się, że przesiadujesz tu zamiast spędzać czas z rodziną. wariatka.

Gość agG.
co za zal .! ZAWSZE WSZYSTKO PSUJE nie odpisuj jej bo to jakas ... ! nOO ;] ignorujmy ja .!

to koleś. tym bardziej mnie dziwi, że kłóci się z "nastolatkami" haha. może na ulicy też zaczepia nastolatki. i czemu nie jest na forum dla mężczyzn? :O

Gość agG.
ej czy ktos napisal czy mnie znowu moj wzrok zawodzi ?! ;]] boze. nie odp temu...czemus .;]]

Gość agG.
lahaha jakis tepy idiota ;/ spiepszaj stad .!

Gość agG.
boze niema to jak byc idiota ty cos o tym wiesz nie ? gratuluje

Gość agG.
znam i to bardzo duzo ;] lecz nie bd ich tu cytowac xD szkoda mi ich an ciebie skarbie haa

Gość fiolka085
boze uspokojcie sie;p powiedz mi tylko dlaczego on czyta twoje gg;p ?;/

Gość agG.
zalosny jest ;ddd