Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowerEstate

Sukienka na poprawiny

Polecane posty

Gość flowerEstate

Gość evvvunia
ale to ma byc sukienka na poprawiny dla mlodej?

Gość purpleday
Propozycja Wredniaka fajna- ale jakieś niewymiarowe te kiecki. Dziwne te rozmiary, jak nie dla kobiet a dla mężczyzn. Jak patrze na rozmiar w biodrach to w talii wychodzi mi o 15 cm za dużo :P Więc to tylko dla kobietek z figurą "tuby"

Gość evvvunia
sukienki wredniaka ładne ale chyba nie dla mlodej tylko raczej dla goscia na weselu

bardzo ladne te sukienki z linka wredniaka ale dla mlodej to by taka pasowala w bezu czy ecru :> ja mialam kremowa na szerokich ramiaczkach lekko rozszerzana do kolan :> z fantazyjnymi falbankami (wtedy byly modne ;)))

Gość a dlaczego nie
dla młodej na poprawiny ? Mi sie bardzo podoba a że szukma własnie kiecki na poprawiny - swoje dodam to musze to przemyślec hmmm

:) ja mysle, ze czerwona pasowalaby na poprawiny :) zreszta moja przyjaciolka na swoich miala czarna, a co! :D

Wredniak - bardzo fajna. Zwłaszcza czerwona i uważam, że dla Młodej na poprawiny super. Prostota i elegancja. Przeciez nie może Mloda na poprawinach wyjśc w balowej, bo to po sukience ślubnej przesyt moim zdaniem.

ja sie bede rozgladac za sukieka na poprawiny jakas zwiewna bo chce sie w koncu wyszalec z mezem. i najlepiej z ramiaczkami bo gorsetowej to po weselu juz bede miala dosc:-) te wredniaka ladne ale jakie stakie za spokojne

Gość patuskaaa
jak byłam na weselu to młoda miała na poprawinach czerwona suknie skromna do kolan i było super i przynajmniej eygodnie mogła sie pobawic

Gość imili sliczna
ta twoja sukienka :>

ja planuje kupic na slub mojej siostry czarna + czerwone buciki + kopertowka czerwona + i jakas bransoletka, chyba nic na szyje bo bedzie przepych ;)

Gość pikkapika
a to chyba na ciebie za duza w cyckach byla

moze nie za duza, tylko mialam spiete agrafka bo mi za bardzo cycki wychodzily :D haha no niewazny, podobny kroj do imili :)

Gość FlowerEstate
Hejka, sorki cos zapomnialam ze wogole o te sukienki pytalam ;) Tak sukienka ma byc dla panny mlodej na poprawiny, oczywiscie nie wybiore ecru, bo mam suknie slubna ecru, tak wiec zastanawiam sie na jakims bordo albo czerwonym na poprawiny moze jakis oliwkowy, albo....sama nie wiem ;) Wszystkie praktycznie wygladaja slicznie, problem w tym ze mimo szczuplej sylwetki mam dosc duze ramiona, dlatego potrzebuje cos tak do lokcia...

ja mialam tez suknie ecru slubna..a jednak na poprawiny tez zdecydowalam sie na kolor ecru...ale dodatki mialam czarne tzn buty ,,,naszyjnik bransoletke no kokardke na sukience...ale w sprawie szerokich ramion to ja nie doradze bo nie wiem:)

FlowerEstate jezeli jestes szersza w ramionach optycznie wyszczupli Cie ciemniejsza gora z wycieciem w v,na pewno nie zakladaj zadnego dekoldu lodkowego,ktory dodatkowo poszerzy Twoj biust i ramiona . staraj sie odwrocic uwage od ramion,jezeli masz na przyklad zgrabne nogi to je pokaz:)pozdrawiam

Gość FlowerEState
Tak wlasnie myslalam :) Jakis dekolt w V, nozki i biust taki sobie wiec cos za kolanko, jakies delikatne marszczenie kolo biust, ale dalej nie wiem co z tymi ramionami ;) No bo na weselu to bedzie oki, bede miala ladne bolerko ktore moge nosic nawet i cala noc, ale te poprawiny to przegiecie ;) Wklejajacie swoje sukienki na poprawiny, razem cos wybierzemy ;) I dzieki za wszystkie rady :)

flowerEstate,ja nie mam poprawin,ale mysle,ze gdybym je miala to zalozylabym jakas sukienke koktajlowa,uniwersalna,ktora moglabym jeszcze gdzies wykorzystac w zaleznosci jakie dodatki bym dobrala:)

Gość flowe

Gość FlowerEState
No dokladnie, bo co nia potem? Juz i tak ze slubna tyle kosztuje a to tylko na raptem 24 godziny, tez myslalm tam nie zabardzo np biala albo ecru bo one sie za bardzo wlasnie ze sluboami kojarza, raczej inne kolory, no moze poza czarnym;)