Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewiaaa

czemu niektóre kobiety lecą na faceta dzieciatego i żonatego

Polecane posty

Gość rewiaaa

moja dziecko ma 2 mce i juz widzę ze pewna kolezanka męza ma na niego chętkę, mało ważne. chodzi oto czemu lubią się pakować gdzie nie ich miejsce. muszę go pilnować

Bo to suki bez serca,bez ambicji,bez honoru :) A jak do tego doszłaś że koleżanka jest zainteresowana Twoim mężem?

Gość rewiaaa
razem pracują od czasu do czasu i do tego czasem on ją podwozi do domu

Gdyby jakaś koleżanka za bardzo by smaliła cholewki do mojego chłopa(byłoby to aż za nadto do zobaczenia dla mnie czy też dla innych) to bym pokazała gdzie raki zimują ?:D Bo co innego mogę zrobić? Jeśli tak tylko mi się wydaje to bez sensu kobiecie robić awanturę bo może to być głupia,zwykła zazdrość :D :P A tak czy siak chłopa nie da się upilnować 😠

Gość defass
i jeszcze do tego łapią co bogatszych facetów na dziecko

Gość natura i hormony
zew natury :) koieta ( smica )widzi, ze mezczyzna ( samiec) jest dobrym materialem do rozrodu i zalozenia rodziny , jezeli jeszcze \" wychodza\" mu ladne dzieci i opiekuje sie nimi , to juz ideal ;)

Gość fedawww
zawsze tak było jest i będzie, że faceci uwielbiają wkładać tak gdzie nie trzeba, a porządna, dobrze prowadząca się kobieta ie pozwala na to żonatym facetom. No ale, jak mamy patałastwo a nie kobiety, które się nie szanują, u których zamiast mózgu pracuje tyłek no to mamy co mamy. Do tego jeszcze to jest najgorsze, że takie byle co ma dziecko z zonatym facetem a później wobec wszystkich płacze jaka to biedna samotna matka pokrzywdzona przez los, że tatuś nie interesuje się dzieckiem, a ostatnio mi taka powiedziała, ze ona nie wiedziała, ze jest żonaty, a to nieprawda, kłamie tylko się kurzy. Także dla mnie dużo samotnych matek to są takie panie u których tyłek rządzi głową.

Gość no jak to dlaczego
bo zakazany owoc najlepiej smakuje

Gość gyukiiii
muszę go pilnować a twoj maz to 5 latek czy wlasnego rozumu nie ma ze musisz go pilnowac? co on, walizka ze inna kobieta go sobie wezmie i zabierze? miej troche godnosci

Gość ghfghhgf
Jak facet w domu nie dostaje to szuka gdzie indziej :P

Gość ghfghhgf
Kobieta go nie gwałci :P Oboje tworzą relację.

Gość gyukiiii
no tak ale dla zon pokroju autorki to chyba szmatowata niedobra kobieta porywa? gwalci? biednego, niewinnego meza.....

Gość ciekawskadziewucha
mi się wydaje że kobiety które chca poderwa żonatego z dzieckiem to po to aby sie dowartosciować, bo co za problem poderać wolnego faceta..

Gość do ghfghhgf
to nie jest prawdą, że facet idzie z braku. Nie jeden dostaje, ale zona mu się znudziła. Znasz to "który kot przy jednej dziurze wytrzymuje całe życie". Także nie licz, ze jak będziesz dawała to na pewno nie pójdzie na opce. Zakazany owoc bardziej smakuje jak ten w domu pod ręką na zawołanie.

Gość znam te uczucie
U mojego męża w pracy jest brzydka 30-tka, samotna, narzeczony ją rzucił, a ona ma ogromna chętkę na dziecko. Jest na wszystkich okazjach firmowych, przychodzi nawet na mecz, w który grają tylko koledzy z biura, aby pokibicować.... Wkurza mnie ta jędza, gdy byłam w ciąży, to była taka dziwna sytuacja, która okazała się być zupełnie czymś innym niż mi się wydawało :) Ale wtedy myślałam, że zostaną samotną mamą i nie było mi do śmiechu.... Gdy czasami umawiam się z mężem po jego pracy, staram się wyglądać super, aby jego koledzy to zauważyli i żeby dziewczyny nie myślały aby się ze mną porównać. Zazdrość jest elementem miłości i nic z tym nie zrobimy, trzeba tylko mieć oczy szeroko otwarte. Radzę też, aby nie podpytywać męża o tą koleżankę, bo jeszcze pomyśli, że może to w jakiś sposób wykorzystać przeciwko tobie :D Sexapil i będzie tylko twój :)

Gość rewiiia
Bo takie stare panny, albo panny z dzieckiem to najgorsze suki, takie to polują tylko na żonatych gości. Zonatych i w miarę ustawionych finansowo. Może być nawet starszy gość, taki nawet łatwiejszy jest do złowienia dla tych szmat bo chłopo trochę znudzony już zoną a jak 40 na karku to i kryzys wieku średniego sprzyja takim dziwkom. Tylko szmaty bez żadnej wartośći biorą się za żonatych facetów , rozbijają małżeństwa i nie interuje ich tragedia rozbitej rodziny i porzuconych dzieci. Takie suki idą na caloś byleby tylko mieć chłopa na stanie. Gardzę takim babami.

Gość ciekawskadziewucha
to są egoistki

Gość ciekawskadziewucha
ale faceci którzy zostawiają swoje zony i dzieci, bo im sie np kobieta w łózku znudziła to tez są świnie i brak słów zeby okreslic takiego..........!

Gość cielemiele
takie kobiety co lecą na żonatych to kompletne dna, mniej niż zero, bagno. Facet, któremu znudziła się żona i wymienia ją na inny model to zwykły szmaciarz, nieodpowiedzialny dupek bez mózgu Sa siebie warci, szkoda tylko, ze krzywdzą i ranią tyle osób wokół siebie.

Gość dark fairy lady
a ja mam chec na zonatego,tylko ze on ze swoja miec dzieci nie bedzie...maja jakies tam problemy...

Gość adaskost
Bo kobiety poprostu takie są, tylko zabawa rozrywka wielkie fiuty i pieniądze!!!!! im w głowie

zakazany owoc lepiej smakuję :D nie ma co pilnować faceta ,bedzie co ma być.... lepiej zeby stało sie to wczesniej niz pozniej ... ja tak do tego podchodze

Gość o zesz w moorde
a moze odwrocmy pytanie-dlaczego faceci zonaci i dzieciaci robia swoim zonom swinstwa i ida do lozka z kolezankami z pracy????to oni sa zwiazani obietnica wiernosci a nie te kolezanki...