Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se kobieta

moj maz, erystyk

Polecane posty

a jesteś pewna, że to są tylko rozmowy? wiesz, raczej rzadko ktos idzie do łózka po pierwszym spojrzeniu, raczej tak to się właśnie wszystko zaczyna...najpierw zawsze jest pierwszy sms, niewinne smsy, rozmowy przez telefon itp. :o nie wiem jakie macie z mężem układy, ale wygląda na to, że mu ednak nie ufasz i coś jest nie tak, bo ja rozumiem jeśli oboje macie wiele znajomych obu płci, ale wtedy to jest dla Was obojga naturalne, podobnie jak informacja kto dzwonił, kto napisał smsa itp, nawet jeśli to jest JEGO koleżanka, nie Twoja ale ukrywanie smsów, wysyłanie po kryjomu, pytania obcej kobiety "jak dojechał", świadcza o tym, że ta kobieta jest dla Twoego męża nieco bliższa niż koleżanka z biura, a fakt, że Ty o niej nic nie wiesz dla mnie byłby niepokojący niekoniecznie musi to znaczyć, że ona chce żyć Waszym życiem, może ma ochotę na mały romansik, może się zadurzyła...ale pamiętaj o jednym - to nie ONA ma być wobec Ciebie lojalna i uczciwa, bo ona jest dla Ciebie obca ona ma prawo dokonywać własnych wyborów i stawiać na pierwszym miejscu własne dobro, czy Tobie się to podoba czy nie, bo to nie ona jest problemem, a Twój mąż, który na te smsy pozwala, odpisuje i cholera go wie co jeszcze :o jeśli Ci odpowiada, że on Ci tak oznajmił, to Wasza sprawa i inne kobiety nie maja na to wpływu, bo zawsze się jakaś znajdzie, wszystkie przecież nagle nie znikną :p

pytanie: a jesteś pewna, że to są tylko rozmowy? odpowiedz samej autorki wyprzedzajaca pytanie: bo to znajomosc z jakiegos czatu i juz trzy razy mi powtarzal (choc go o to nigdy nie pytalam) ze fizycznie to ona nie jest nazbyt atrakcyjna. Wiec o co w tym wszystkim chodzi? A oni tak pisza juz ponoc kilka lat.

Gość taka se kobieta
uwazam podobnie jak i ty, moj maz jednak nie widzi w tym problemu i jak sam stwierdzil ,nie ma zadnej potrzeby konfrontacji, bo jak by chcial to by sie juz dawno z nia spotkal ale nie ma takiej potrzeby...i jak ja mam to wszystko pojac?...i jeszcze dodal ostatnio ze ona zaczyna go juz denerwowac bo sie ciagle pyta o mnie a on n nie chce nic powiedziec

Gość Laska co pisze SMSy żonatym
mój ex kiedyś powiedział "że czasami nie potrafię zmienić optyki, jakieś retrocoś tam ... komformizm...kategoryzacja... ble ble ble A ja zapytałam? Wywalili cie z roboty? A on ....No.

Gość taka se kobieta
jesli bardziej podoba wam sie "erysta"...to niech bedzie (spuscmy zaslone milosierdzia na ludzka nie-tolerancje)

temat stopnia spelikanienia jest calkiem ciekawy (szybki test wywala z siebie wynik okolo 95% ) ale czy ktos moglby mi przetlumaczyc dwie ostatnie wypowiedzi autorki? :-)

hmm, a może faktycznie nie ma się co martwić, bo z tego co piszesz, to ona jest bardziej chętna niż on... chociaż z drugiej strony, ja bym się tak bardzo nie cieszyła, gdyby za moim mężem jakaś inna pani szalała i wypytywała o mnie :o może warto z mężem porozmawiać szczerze o tym jak Ty się z tym czujesz...albo pokazać mu to bardziej dobitnie i znaleźć sobie internetowego kolegę, z którym Ty sama będziesz czatować, wysyłać smsy i mieć tajemnice przed nim oczywiście tak, żeby nie robić z tego wielkiego halo i nie skakać nagle z zachwytu, nie musi być to nawet facet, chodzi tylko o to, żeby mąż został postawiony w analogicznej sytuacji - to też będzie "nic takiego", "nie ważne" i "poprostu znajomy" w ten sposób po pierwsze dociągniesz nieco uwagę męża od owej pani i jego "niewinnych rozmów", po drugie nie wyjdziesz na zazdrośnicę a po trzecie pomożesz mężowi zobaczyć jak to jest, bo rozmowy i słowa chyba nie bardzo mu to wszystko wyjaśniają :o

Wyjaśnienie: Facio trochę ściemnia, a laska to czuje oszukując siebie samą szuka wyjaśnienia, a do tego uzywa trudnych słów żeby poczuć się lepiej.

Gość lfjvknf
Bez przesady, ja bym takiego zostawila bez zastanowienia sie, mialam podobne akcje i nie zaluje zadnego przez to zerwania ;P

Wyjaśnienie: Facio trochę ściemnia, a laska to czuje oszukując siebie samą szuka wyjaśnienia, a do tego uzywa trudnych słów żeby poczuć się lepiej. dziekuje, wiedzialem, ze moge na ciebie liczyc :-)

Gość taka se kobieta
pomysl calkiem niezly, ale mnie sie po prostu nie chce bawic w takie klocki (jestem na to za leniwa), ale jest to moze jedyna opcja, zeby on zrozumial moje slowa i to, jak ja sie z tym czuje

w glowach niektorych kobiet rodza sie wrecz makiawe..znaczy dziwaczne pomysly typu zalozenie profilu i podrywanie swojego faceta incogni..znaczy anonimowo ;-)

a on se wali konia , nie wiedząc że ze swoją starą pisze. Doskonałe!

no to skoro Ci się nie chce bawić, zostaje to co proponowałam na początku - szczera rozmowa i postawienie konkretnych granic 🖐️

no to skoro Ci się nie chce bawić, zostaje to co proponowałam na początku - szczera rozmowa i postawienie konkretnych granic nie przesadzaj, jeszcze jest forum, analizy z kolezankami i pare innych :-)

mozna tez zalozyc taki scenariusz (gdyby nie lenistwo autorki), ze wlamuje sie na profil meza i zarywa tamta laske, i nagly zwrot akcji, sama sie w niech zakochuje, to by bylo cos!

Gość taka se kobieta
dzieki, za wszystkie szczere odpowiedzi...tez tym nieszczerym

Gość taka se kobieta
moze ty i szczery, ale tepawy...nie tlumacze "dowcipow"...nigdy...zmieniam publike...zawsze!