Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagros otttt takkkk

jakieś wirusy panują czy co?

Polecane posty

W życiu już do solarium nie pójdę! Nie chcę trafić na łóżko po Tobie:( do lekarza nie pójdziesz, bo co? Zdrowa chcesz iść? Z dolegliwością to wstyd? Ma racje ktoś piętro wyżej-głupa dziewczyno! "oparzyła się":-D

odwal sie ode mnie !!!!!!!!

A-chyba nie tyle o pochwę Ci chodziło-że czerwona-a o wargi sromowe... grzybicę możesz złapać nie tylko w solarium, na basenie, w toalecie, ale nawet po kuracji antybiotykowej. O zarażonym partnerze nie wspomnę...

nie mam partnera no ale ok... nie bede sie meczyc bo uzywam tej masci. naprawde lepiej mi po niej ;] a pewnie nie mam mocnej grzybicy o ile ja mam. jesli swedzialo mnie przy wejsci do pochwy to tylko tam mam "zarażone" w pochwie mnie nic nie swedzi, wiec az tam nie dotarło. mysle ze ta masc naprawde mi pomoze.

gadałam dziś z moją kumpela... i powiedziala ż emozliwe ze wloski mnie swedza po deilacj, mozliwe to? dzis sie ogole i napisze czy lepiej... szczerze, gdy goliłam a juz mi odrastały to znowu goliłam. nie mialam takich jak mam teraz... mozliwe ze to z tego? jak nie to jutro wloze czosnek i po sprawie ;] dzis zjadłam jogurt naturalny xd jutro tez zjem ;]

czekam na odpowiedźź ważne to dla mnie