Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBad.girl

Przesadziłam??

Polecane posty

Gość BBad.girl

Wczoraj ścięłam się z chłopakiem bo żartowaliśmy aż dostałam łokciem w czoło a jak oglądaliśmy film odwrócił się tak tyłem do mnie że nie widziałam filmu to się wkurzyłam że nawet o mnie nie myśli i powiedziałam mu,że jest egoistą :/ nie jest ale te nerwy...dzisiaj wracał do siebie i niby było już ok ale zastanawiam się czy napisać mu że mało rozmawiamy i stąd te nieporozumienia czy dać mu odsapnąć i nie pisać?

Gość BBad.girl
podbijam

Gość BBad.girl
ale rozstaliśmy się w zgodzie tylko mam wyrzuty że teraz bedzie myslał że moje fochy znowu wracają:o

odwrócił się tak tyłem do mnie że nie widziałam filmu to się wkurzyłam że nawet o mnie nie myśli i powiedziałam mu,że jest egoistą : rok 2009 dopiero sie rozpoczał :) Zycze sobie i wam wszystkim takich problemów jak ma autorka:) Swiat był by wtedy przepiekny :D

Gość BBad.girl
ja nie pisze że mam problemy tylko nie wiem jak z nim rozmawiać jak mu sie nie naprzykrzać ale dac do zrozumienia że te humorki nic nie znaczą

Gość rgetgrgt
Obróć oto w żart a na przyszłość kontroluj swoje emocje, bo coś z nimi nie tak. Jeśli ktoś cię przypadkiem trąci, to nie jest to powód do obrażania się a jeśli ci zasłoni obraz, to powiedz poprostu "kochanie, zasłaniasz mi". Tak się komunikują ze sobą normalni ludzie.

Gość MEME2009
ZADZWON I POD KONIEC LUZNEJ ROZMOWY ZADAJ PYTANIE RETORYCZNE \'MAM NADZIEJE KOCHANIE,ZE NIE GNIEWASZ SIE ZA WCZORAJSZY TEKST,BO WIESZ,ZE WCALE TAK NIE MYSLE,PRADWAAA?:)\' PODPISUJE SIE POD BRATEM NIEDZWIEDZIEM OBY NAM SAMYCH TAKICH ROZTEREK:)