Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Czy ktoś może widział je na żywo ???????

Polecane posty

Myślę, ze ważniejsze jest jak będą wyglądały na Tobie, bo jesli chodzi o to czy są ładne czy nie, to będziesz miała głosy ZA i PRZECIW :) To oczywiste, bo to przecież kwestia gustu - a o gustach się nie dyskutuje. Tak więc dobra rada - po prostu przymierz :)

Dodam,że piszę Ci to babeczka, która przymierzyła w salonie swoje preferowane sukienki ze zdjęć i wyglądała w nich.... BEZNADZIEJNIE! :) W efekcie wybrałam taką, której w ogóle nie brałam pod uwagę ale wyglądalam naprawdę ładnie i jestem zadowolona - dlatego piszę jeszcze raz - przymierz :)

ja wiem, że ważne jest to jak będą się na mnie prezentowały :) przecież nie kupię czegoś co komuś się podoba a ja będę w tym jak strach na wróble wyglądała ...:p O gustach się nie dyskutuje :) zresztą ważna jest też cena bo nie każdego stać na takie za 4 tys. ... Zadałam to pytanie bo druga sukienka jest od tyłu i jestem ciekawa czy ktoś ją widział z przodu

Ja tylko tak pytam - jeśli masz nazwę kolekcji i sukienki to wpisz w wyszukiwarkę :) Może znajdziesz zdjęcia równiez z przodu - a przynajmniej powinnaś :)

polka - ja nie mam tej wymarzonej :D strasznie nie podobają mi się bezy ale kto wie może akurat mi w takiej będzie pasować a nie jakieś prostej ...wszystko biorę pod uwage i jak na razie przeszukuję... Bo coś myślę że jak "wpadnę" do salonu bez wizji sukienki to do wieczora nie wyjdę :p

Jak trafisz do dobrego salonu to Pani Ci doradzi - wiesz tak bez wciskania czy słodzenia, ale profesjonalnie, biorąc pod uwagę Twoją figurę, buzię, wzrost - mi doradziła i wyszło naprawdę fajnie. Polecam tez ta stronkę. Tu jest taka opcja - WYBIERZ SWÓJ STYL - pobaw się - spróbuj, może coś znajdziesz.

Nie ma sprawy :) - trzeba sobie pomagać a chyba wiem co czujesz "brnąc" w tym gąszczu sukienek :) Zyczę dobrych wyborów i znalezienia tej wymarzonej, wyśnionej sukni :)