Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abigel

JESTEM A WY?

Polecane posty

TenTamten = przeciez cie czaruje ile wlezie a ty zero reakcji no to musialam zdegradowac cie do pozycji kumpla :p Irish government asked a question to its citizens: Is the Polish immigration a serious problem? 35espondents said: Yes, it is a serious problem! 65espondents said: Absolutnie k*rwa żaden!

kunegund wyślij mi zdjęcie swe.

Gość też bym chciał mieć
i jeszcze a zjadłem

a co by miało być, ale Ty jesteś interesowny.

deko= dziekuje ,sliczny no i TenTamten? dawaj choc fotki ,nowe ,to sobie powzdycham:) i badz tu czlowieku madry ,probujes zi nic, a on jak zaklety "kochanie " innej mowi ................... też bym chciał mieć= zjadasz literki jak i ja widze ? Pałac króla Francji, Ludwika XV. Trwa remont generalny. Ludwik i jego żona oraz nadworny architekt decydują, jaki kolor ma mieć sufit w królewskiej sypialni. Ludwik chce niebiesko-fioletowy, a królowa - różowo-biały. Nie ma szans na kompromis. Król się wkurwi*ł i zwraca się do architekta: - Pańskie zdanie, jako specjalisty będzie decydujące - mówi Ludwik XV. - Jakim kolorem pomalować sufit? - Królu - odpowiada dizajner. - Królowej kolor powinien być na suficie, gdyż ona częściej będzie nań spozierać. - Monsieur... - mruczy król. - Może i jest pan dobrym architektem, ale Francuz z pana - ch*jowy!

kochanie nie przypominam sobie abym ciebie widział :D a ja ci zdjęć już nie wysyłałem ??

wysyłałeś, ale ja równiez wysyłałam. ale mnie już pamięc zwiodła:)

Gość też bym chciał mieć
Podstawowe zasady latania: 1. Staraj się pozostać w środku powietrza. 2. Nie zbliżaj się do krawędzi powietrza. 3. Krawędzie powietrza można rozpoznać przez pojawienie się asfaltu, budynków, drzew, morza i przestrzeni kosmicznej. Latanie przy krawędziach jest znacznie trudniejsze.

nic nie dostałem :( poszukam jakiejś płyty ze zdjęciami i coś wam podeśle jak tak na mnie patrzeć lubicie :P

Gość też bym chciał mieć
- Kurna, stary, ale wczoraj fajnie było, paliliśmy trawę, postanowiliśmy dać kotu też się sztachnąć. - No i co? - A nic, posiedział z nami, pośmiał się.

dostałes, ale to bylo juz dawno dawno dawno...

I to sie nazywa byc olanym :d rany , koniec szanse wyczerpane :p Baca wlecze do lasu ścierwo psa. Sąsiad zagaduje: - A co to się stało, kumie? - Aaaa... musiołek go zastrzelić! - To pewnie był wściekły, co??? - No, zachwycony to nie był!!!

ja sobie oprawie w ramke i bede sie upajac twym widokiem;)

ale ja chce Ciebie jeszcze dziś :D

Gość też bym chciał mieć
a po ile Wy macie lat ? Bo wiem, że Brzydula30 ma 31 a ja jestem z Jej rocznika.

chlipiesz i chlipiesz Abi to Cie zauważył:P, chyba bedę zazdrosna ;)

deko w tym tygodniu albo następnym jadę w góry to musisz zaczekać jeszcze :)

ja być z rocznika 10 z końca samego:P

nie umiem czekać:(;) chce dzis foto przynajmniej:P

I jeszcze powie ze "cos tam wysle" czort jeden :p deko ty to jednak masz podejsci do TenTamtego, reaguje na ciebie jakos szybciej:p ja to sie zdolalam skrecic,zaplatac,zagadac i ..... sama nie wiem co jeszcze ,zeby choc obietnice pojscia na kawke dostac :p Oki TenTamten trzymam za slowo:) A teraz dawaj fotki bedziemy cie podziwiac :) też bym chciał mieć = a Ty? pozostaniesz w ukryciu?

Gość też bym chciał mieć
Brzydula30> powitać :-)

Gość też bym chciał mieć
Abigel> jak to w ukryciu ?