deko 0 Napisano Luty 17, 2009 może się sam wyśle:P;) -------- ja to wogóle prace znalesc nowa musze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 deko, kto cie wkurza? co za jakies porabane typy depcza ci po petkach? :p sam sie wyslac? hm... jakby sie tak w paczke zmiescil to czemu nie? ale on taki zaganiany za tym szczesciem swoim , z tej bieganiny bidulek moze ... ominac szczescie po drodze ech:p "też bym chciał mieć może tego co tu Abi Kilka słów o sobie: " = tzn??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 Cos mi sie wydaje ze mi tu Konegund swoja nieobecnoscia ludzi odstrasza:p nie ladnie oj nieladnie a tak ci dobrze z oczu patrzylo? hm....................:p :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też bym chciał mieć Napisano Luty 17, 2009 Abigel> o widzę że już więcej rzeczy lubisz :-)) słońce błękit nieba bezkres morza - wszystko piękne a ha ha kawały o kreciku i zajączku są extra :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 a co ty tak patrzysz w me detale? :) kto ty jestes slonko? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Luty 17, 2009 pomaranczki zwykle bywaja podejrzane;) -- oj Abi ja tam nie wiem już nic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, nie mam włosów na pi*.*e! Doktor ogląda i mówi: - A ile razy pani dziennie TO robi??? - Nooooo, 10-12 razy!!! - Proszę pani! Na autostradzie też trawa nie rośnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Luty 17, 2009 ide, może jeszcze wróce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 deko, co to za pesymizm? nie wolno sie poddawac, stawaj mi tu do poziomu kolezanko:) pamietaj wszystko co sie dzieje i nas otacza jest z jakiegos powodu takie a nie inne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Luty 17, 2009 pesymizm to nie:) -- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 cokolwiek to jest, pesymizm zlosc czy handra, wywal to dokosza jutro jest nowy dzien i wszystko bedzie lepiej:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 deko > tak lepiej ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deko 0 Napisano Luty 17, 2009 cudownie ide bo jak nie pojde to tu zostane:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 deko > tak lepiej ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 o powtarzam się haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 deko ? czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 no to zdecydowanie lepiej ,ten pomarancz dzialal negatywnie a teraz powiedz cos o sobie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 17, 2009 Witam tych,ktorych nie widzialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 Abigel > co Chcesz wiedzieć proszę pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 Brzydula30 > cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 Brzydula3à wypocilas sie?:) no jak to co chce wiedziec? np skad jestes ? co lubisz najbardziej? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 17, 2009 wypocilam sie:) abigel a Ty skad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 Abigel> ze śląska jestem , Ciebie lubię :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 dziekuje to mile :) ja ciebie tez , tak wspierales mnie wczorej w tych zartach :) Brzydula = jestem rodowita warszawianka ale obecnie przebywam w Antwerpii:) deko jestes slonko? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 17, 2009 Aha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
też bym chciał mieć 0 Napisano Luty 17, 2009 a Ty Brzydula30 jesteś z Wa-wy ? jeśli jeszcze jakieś pytania to proszę pytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 17, 2009 ja przyszlam to uciekliscie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 17, 2009 tez bym chcial miec a Ty nie pamietasz skad jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigel 0 Napisano Luty 17, 2009 on jest ze slaska a ja tu caly czas jestem tylko mi jak zwykle posty zzera :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach