Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie ciągnąć

Lubie ciągnąć komuś pałe

Polecane posty

Gość Spizgany Taczek
Ktoś mi pociągnie mam fajnego c***a

Gość gość
Dojezdzam codziennie do miasta około 18 km specjalnie się spóźniam na autobus żeby lapac okazje .Znany już jestem wiec ci co mnie znaja od razu się zatrzymują jak mnie zobaczą niemusze reka machac później w aucie macham i do buzi biore .Niewiem dlaczego ale uwielbiam obciagac wyciągam z rozporka gościowi fiuta jest miekki biore go do buzi iczuje jak rosnie twardnieje po chwili gościu trzyma mnie mocno za glowe i ja porusza by po chwili się spuscic do srodka krztuszę się dlawie i polykam .Dzisiaj byłem już na trasie za przystankiem zatrzymal się gościu wszedłem do auta zjechal do lasu i mu zrobiłem trzy razy a raz wziol mnie od tylu ,niebylem na to przygotowany i jak się spuscil do srodka wyciagnol wylizałem mu całego podciaglem pampersa rajtuzy spodnei dresowe wysiadłem z jego auta odjechal a ja stalem sobie dalej czulem ze niewytrzymam takie parcie miałem kroku zrobić niemoglem i się stało po prostu zesralem się niemoglem utrzymać cale szczęście ze pampersa zalozylem .Zawsze zakładam profilaktycznie ppampersa roznie się może zdazyc wlasnei ajk dzisiaj tak bym miał z****** cale rajtuzy a tak tylko pielucha .Pojde się przejść bo nudno dziś może cos zalicz e mam jzu p*****lca na punkcie obciągania jak w ciągu dnia niezrobie komus loda zle się czuje narka