Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielsięswojąopinią

jakie Niemcy?

Polecane posty

Jak uważacie - podzielcie się swoją opinią - jakie powinny być Niemcy? jaki kierunek powinny obrać by nie stało się coś ...strasznego :(

piszcie, piszcie smiało ludzie. NIe lękajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moim zdaniem Niemcy dlatego tak sie doprowadziły do ruiny (DOSŁOWNIE) bo im NIKT NIE POMOGŁ. Każdy był zajęty swoją dupą i się śmiał z nich, że Zydów palą. A mi ich szkoda, że tak się dopuścili takiego ludobójstwa. choć kto wie czy to aby wystarczy 1,5 miliona Zydów by było ludobójstwo. A przecież to i tak nie było mozliwe wszystkich zabić. Zawsze byli w USA, w Izraelu. Ale wielkie wyzwanie to było - istotnie.

może gdybym wtedy żyła to bym im powiedziała, że mają się poprawić, nie? Ale kto by się tym przejął. W każdym razie wtedy mieli jeszcze dzieci, małe dzieci - na przykład Benedykt XVI - wołały Heil Hitler! Ale jednak były te dzieci wtedy. A teraz? Teraz się powinni zmienić. Albo ta Merkel - czy ona rządzi czy udaje, nie? Szkoła jednak dalej terroryzuje Cię na Niemca. I to ten nacjonalizm, ta RASA NIEMIECKA - i to tak się porobiło, nie? :(

Możecie się smiać - ja myślę jednak że mam rację. Tak sie porobiło. A przecież Ameryka już wtedy była inna. Może mogli też iść w niewolnictwo raczej, nie? A oni tylko armaty i armaty. A może jedyne co istnieje to niewolnictwo??? W końcu od początku świata byli niewolnicy. Jak świat światem. :((