Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Zastanawia mnie nagonka na Kamila Durczoka albowiem zna mnie osobiście

Polecane posty

Cześć, mam chwile żeby napisać temat na forum... Nie wiem, czy widzieliście wideo na temat p. Kamila... jak przeklina w studio... Moim zdaniem to jest bardzo niesmaczne. P. Kamil zna mnie osobiście - poznaliśmy się na jakimś business lunchu wydanym przez TVN - więc wiem ze to przemiły, sympatyczny i kulturalny człowiek. A przekleństwo może sie wyrwać każdemu. Ale dlaczego o tym mówię? Ponieważ znajoma ze studiów mojej dziewczyny się na ten temat wypowiedziała... rzekła: \"cham wyjdzie ze wsi ale wieś z chama nigdy\" Zniesmaczyło mnie to. Wiem o niej, że sama pochodzi z jakiegos zadupia - zresztą widać to po niej nawet się ubrać nie potrafi, fioletowa bluzka do brązowych spodni nałożyła ostatnio LOL no wiocha poprostu; a kiedyś wzieła w restauracji czerwone wino do kurczaka :D i taka wieśniara komentuje zachowanie człowieka o wysokiej kulturze tylko że wyprowadzonego z równowagi... żałosne, w moich kręgach to dyskwalifikujace powiedziałem już swojej dziewczynie żeby nie utrzymywała z nią kontaktów A Wy co o tym sądzicie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
tez nie rozumiem tej nagonki. To nie jest manekin mial prawo (myslal,ze nikt nie slyszy) to chwili zlosci

Gość przypierdalam się
"Kamil zna mnie osobiście" - to raczej ty znasz osobiście jego 💤

Nikogo nie traktuję z pogarda bez powodu... ale akurat to jest irytujące, sami przyznajcie... wiesniara która chyba uważa siebie za Bóg wie co. Niestety ale zauważam wkoło dużo takich osób. W ogóle kulturalny człowiek na poziomie nie komentuje zachowania innych. Robią to przede wszystkim prostaki żeby dodać sobie powagi i odwrócic uwagę od swoich własnych niedociągnięć Wyjaśniłem to swojej dziewczynie i już nie będzie się z tą druga spotykała

Wiadomo że kulturalny człowiek poda białe wino do drobiu... a te wymysły z czerwonym? LOL - ktoś na siłe chce być kontrowersyjny Ja gdybym otrzymał czerwone wino do drobiu to bym nie wypił z kieliszka

Gość znowu ta melepeta
się pojawiła???? :D

Bożełe.. :D Prowokację czuc nawet u mnie na klatce a ludzi się wkręcają. :P

\"Ja gdybym otrzymał czerwone wino do drobiu to bym nie wypił z kieliszka\" tylko z gwinta jak to zwykło sie robić u ciebie w domu?

Nie no śmieszycie mnie.... kto podaje czerwone do drobiu? LOL :D może jakieś biedaki które akurat mają tylko takie wino w domu... Ale pamiętam że kiedyś byłem zaproszony na przyjęcie. ... nie moge sobie tylko przypomnieć, czy to na pewno na tym przyjęciu, ale chyba tak.... To było w ambasadzie Belgii (na ul Senatorskiej, kiedyś był tam klub Kopalnia ale nie wiem czy nadal jest) a zapraszal nas (tzn mnie i mojego Ojca) p. Jan Lyukx, wtedy jeszcze urzednik w Przedstawicielstwie Unii Eurpejskiej w Brukseli a obecnie ambasador belgii w Polsce :) przemiły człowiek, prowadził z moim ojcem business No więc przyszliśmy i okazało się, że podano drób w jakimś tam sosie z Belgii... no i p. Jan mówi, że przeprasza ale nie ma wina :) bo się ostatnia butelka czerwonego stłukła a uzupełnienie zapasów będzie w przyszłym tygodniu i zamiast wina zaproponował nam herbatę jakąś wyjątkową którą dostał w podarunku od cejlońskiego nababa czy jakoś tak jak widzicie można wybrnąć z humorem i godnością i nie trzeba ośmieszać się podawaniem białego wina

LOL dajcie sobie spokój.... to śmieszne jest jak próbujecie mnie zdyskredytować Proszę raczej o opinie nt p. Kamila Durczoka

jak widzicie można wybrnąć z humorem i godnością i nie trzeba ośmieszać się podawaniem białego wina - co ty pierdzielisz czlowieku dopiero przed chwila pisales ze osmieszaja sie ci co podaja czerwone :D do ksiazek zlamasie

No fakt, za dużo przeklina. Ale nie rozumiem reakcji ludzi-piszą, że facet obraża pracowników, że sie wywyższa. Czy ja wiem? Wygląda bardziej na to, że upomina pracownika. Widać milczał 2 dni,aż w końcu mówi czemu nie posprzątane. Wyraźne jest,że od dwóch dni stół jest farba uwalony i nikt nic z tym nie robi. W końcu komuś stacja za to płaci, to nie powinno obchodzić Durczoka.

Hahah :) racja, pomyliłem się, czeski błąd :) powinno być na odwrót:)

Swoją drogą to wstyd, że stacja TVN nie dba o stół Moim zdaniem Kamil miał prawo się wkurzyć to zresztą nic. Przykładem jest mój szef: to wzór dżentelmena na co dzień, zresztą to pół-anglik, pół-Polak, jego rodzina wyemigrowała w wojne do Londynu To człowiek wybitnej kultury i ogłady a także jest erudytą i intelektualistą to zresztą typowy przedstawiciel moich kręgów a także dość wybitna postać no nieważne On czasem potrafi tak wrzasnąć na recepcjonistke, że sam się dziwie krzyczy normalnie "K..WA ZA CO CI PŁACE" U mnie na recepcji jest jakaś dziopa z małego miasteczka ze Wschodu, wiecznie wszystko myli bo jest roztrzepana ale za to młoda i ładna Jak się na nią nie wrzaśnie, to nie umie pracować

Nie jestem z Durczokiem na "ty" ale to glupio jak pisze się "pan" na forum w internecie Co nie zmienia faktu, że moglibyśmy być, ale jakoś nie wykazałem inicjatywy wtedy... teraz trochę żałuję ale co tam... pewnie sie jeszcze kiedys zobaczymy.

Gość ja to myślę
no to na miejscu tej niuni z recepcji serwowal bym mu codzień z ranka herbatkę z senesu