Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaj

Żony którym brakuje miłości.

Polecane posty

Gość Mąż z głową w chmurach
justiiii - jak zaczniesz szukać to nie będzie to. To trzeba trafić nagle! Poszukać to sobie można żonę/meża i mieć tak jak tu wszyscy mamy. :)

Gość gabriellaa
"ODSKOCZNIE" dają złudną namiastkę i my się tym zadowalam wolałabym to robić z mężem na prawdę!!!Rozmowy tez nie skutkują "...kobieto czego Ty ode mnie chcesz..." to jego slowa bagatelizuje kazde moje słowa!!Proszę sie o czułość to jest żałosne :( jak ja się nie przytule to on nie czuje takiej potrzeby!!!!

moja nie-moja byla mezatka, kiedy ja poznalem. nieszczesliwa, zaniedbywana zona. nieprzecietnie inteligentna i madra kobieta. dodatkowo powaznie (zeby nie powiedziec smiertelnie) chora. jestem dla niej tylko przyjacielem. i choc rozwod ma za soba, chociaz jest z kims, kocham ja nadal. i jest moja odskocznia od rzeczywistosci.

gabriela -> a poczułaś się zakochana?

Gość gabriellaa
dokładnie jak ...mąż radzi na taką odskocznie trzeba trafić!!!Takie pokrewieństwo dusz jak za małolata,podniecenie przed każdą rozmową znim,fascynacje wspólne pasje,bolączki poglądy .... itp Jeśli się uda to przetrwa to długo ...Ja ciągne to od roku nie widzieliśmy sie nigdy tylko pare rozmów tel.a tak @,czaty i to trwa i trwa i poprawia samopoczucie jak jest na prawde zle......taka znajomość wciąga i uzależnia jak narkotyk!!!

Gość justiiiii
żeby trafić nagle to trzeba mieć sposobność jak ktoś nie za wiele na necie nie przebywa to nie trafi, ja to zazwyczj tylko mejla do siostry wyśle , kurs walut sprawdze , czasem troche na wizażowym forum przebywam ale tam raczej same kobiety więc sposobności nie wiele by trafić na faceta , pisząc poszukam miałam na myśli danie sobie szansy żeby "trafić nagle"

nie kumam - > a czy Wy się spotkaliście?

Gość gabriellaa
MĄŻ.... nie zakochana to może nie ale fascynacja,zauroczenie....

zazwyczj tylko mejla do siostry wyśle , kurs walut sprawdze , czasem troche na wizażowym forum przebywam możesz mieć ciężko.....

Gość gabriellaa
Justiii.... mieszkasz za granicą??? Bo ja tak troche masz racje z tym brakiem czasu to i możliwosci są ograniczone!!My się poznaliśmy na czacie erotycznym i tak od razu zaiskrzyło!!Sposób pisania,dobieranie słów poczucie humoru a potem sie potoczyło i sie toczy!!

tak :) mialem to szczescie. i nieszczescie zarazem. platoniczna milosc, ale nadaje barwy mojemu zyciu :) teraz jest z kims, odzyla. i to mi wystarczy, swiadomosc tego, ze znow sie usmiecha. widzialem, jak placze i wierz mi, nie ma czegos gorszego, jak bezsilnosc wobec cierpienia kobiety, ktora sie kocha.

A ja się poczułem zakochany. Pierwszy raz bez pytań :czy warto? Czy odpowiednia? Co będzie później ? Takie "nierzeczywiste " zakochanie....piękny stan!

Gość justiiiii
tak tylko facetom jest łatwiej trafić bo jest wiele kobiet które szukają w necie pokrewnych dusz, ale większość facetów szuka w necie sexu nie oszukujmy się taka jest prawda

Gość justiiiii
tak mieszkam w na wyspach

to prawda, piekny. jakby czas sie cofnal do nastoletnosci ;) ona rzadko sie odzywa, ale kiedy juz rozmawiamy, to... ech, te motylki i tym podobne ;)

nie kumam -> chyba o nic już nie zapytam. Ładnie to napsałeś

a jednak zapytam ...jesteś w jakimś związku?

Gość gabriellaa
justii.... takich meżczyzn tez jest sporo na czacie też poznałam innego faceta z którym @ do dziś też juz pare miesiecy,gadamy o polityce,muzyce sztuce podsylamy sobie linki i tylko gadamy!!Narzekamy na partnerów ... on jest zajjety nie szuka przygód erotycznych tylko intelektualnych i to sobie dajemy!!!To jest inna więź niż z "moim panem odskocznią" takie znajomosci tez polecam!!!

Gość justiiiii
sama nie wiem czasem chciałą bym poczuć coś takiego z biciem serca czekać na meil, ale wiem że to nie było by fer wobec mojego męża szkoda tylko że On nie widzi tego że swoją oschłością każdego dnia coraz bardziej zabija we mnie, miłość do niego

nie, jestem wolny (a raczej z odzysku). swoje przeszedlem. ale takich emocji i takich uczuc zadna kobieta do tej pory we mnie nie wzbudzila. nawet moja ex...

Gość przeczytalam was
i nie dziwie sie ze wasi partnerzy maja was gdzies, nie zaslugujecie, zeby na was splunac, idzcie sie pieprzyc z komputerem, bo na ludzi nie zaslugujecie..

Gość gabriellaa
justii... może pogadamy poza kafe ja też mieszkam na wyspach ....co Ty na to????

Gość justiiiii
sama się pieprz

Gość justiiiii
gabryjela jasne z miłą chęcią

Gość gabriellaa
masz tlen???

przeczytałam was ...... Napisz coś jeszcze...

Gość justiiiii
niestety nie

Gość justiiiii
a ty masz gg

Gość gabriellaa
aaa25.82@wp.pl mój adres odezwij się