Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 Hej laski Mam mala sprawe. Wiem ze rozmawiacie tu na wiele tematow i wielu dziewczyna, a nawet chlopaka pomagacie. Ja poprostu chce rzetelnej rady wsparcia pomocy. A mianowicie mam 19 lat 14 lutego tego roku kochalam sie ze swoim chlopakiem. Ale mam malego stresa. Nie ukrywam moj chlopak tez.Doszedl na brzuszku. Potem jakas chwilke lezal na mnie. A gdy sie podniosl zobaczylismy ze wszystko sie rozplynelo. Nizej niz brzuszek. Wystraszylismy sie oboje. Boimy sie ze moglo sie zmieszac z moim sluzem i jakos te plemniki mogly przezyc. Choc czytalam ze w warunkach zewnetrznych zyja krotko. Moze wy jakas rade znajdziecie. Czytalam wczesniej ze to jest malo prawdopodobne ze sperma splynela z brzucha do pochwy i kobieta zaszla w ciaze...ale strach i obawa rodzi leki. Powycieralam to wszystko chusteczka...potem nawet poszlam przetarlam na mokro recznikiem. Wieczorem jeszcze raz umylam. Poprostu sie boimy. Jesli macie jakies rady bede wdzieczna. Pozdrawiam. Prosze o jak najszybsza odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 16, 2009 ręce opadają :O przecież w trakcie stosunku z penisa wydziela się płyn z plemnikami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jak to tak Napisano Luty 16, 2009 nie jestes w ciazy! nie ma takiej opcji!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Luty 16, 2009 kurcze o czym te tepe dziewczyny mysla,czemu sie niezabezpieczacie a potem wyplakujecuie tu na forum,juz bylo takich topikow tysiace a i tak niczego sie nieuczylyscie,stosoj dalej metode przerywana napewno zostaniesz mamusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bubababababa Napisano Luty 16, 2009 a gumki było wstyd kupić??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 szanuje odpowiedz ... i pytam o opinie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 wstyd napewno nie ... ale wiadomo ze czlowiek mysli po szkodzie ... a potem jesli trwoga to do Boga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franeczek Napisano Luty 16, 2009 wg mnie ciazy nie bedzie i mozesz byc spokojna i nie masz czym sie martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 czy ktos jeszcze sie wypowie ... licza sie wszystkie argumenty ... porady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 16, 2009 udzielcie jeszcze swoich opini prosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Luty 16, 2009 a jaki to był Twój dzień? płodny czy niepłodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olasek... Napisano Luty 17, 2009 Jak dla mnie w ciazy nie bedziesz...ja sie kochalam bez zabezpieczenia do konca w dni plodne i mi sie nie udalo..Wiec nie ma szans;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 17, 2009 jak dla mnie to jest prowokacja bo juz nie jeden taki temat czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 17, 2009 wlasnie to byl poczatek moich dni plodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 17, 2009 Gdyby to byla prowokacja to o rade bym nie prosila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 17, 2009 ale ile azry ma ci ktos napisac ze w ciazy nie jestes zebys uwierzyla? a moze idz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaciek 0 Napisano Luty 17, 2009 Nie potrzebuje milion odpowiedzi...liczy na rade i odpowiedzi kobiet ktore to spotkalo i maja jakies doswiadczenie w tego typu sprawach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach