Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednastudentka

kredyt w PKO

Polecane posty

Gość taka jednastudentka

Witam, mam pytanie odnośnie kredytu w PKO...znalazłam informację, że jest on bez zaświadczeń (ale jakoś średnio mi się chce w to wierzyć). Potrzebuje gotówki, mogłabym teoretycznie poprosić rodziców, ale traktuję to jako ostateczność... Mam konto w PKO (Inteligo) od kilku lat, żadnych zadłużeń nigdy nie było, bo nie ma takiej możliwości :) Średnia wpływów na konto jest różna, ok. 300-1200zł miesięcznie (z tym, że 99% wpłat pochodzi z konta ojca w mniejszych sumach). Nie pracuje, studiuje dziennie. Nie wiem czy mam się z czym udawać do banku, czy w ogóle jest szansa na kredyt? Interesuje mnie stosunkowo niewielka kwota czyli 1000zł. Nie znam się kompletnie na kredytach...nie wiem czy nie zrobie z siebie idiotki idąc do banku :P

Gość nie zrobisz z siebie idiotki
Idź do banku!

Gość taka jednastudentka
Hmm...jakoś mam wątpliwości, może ktoś się jeszcze wypowie? Zaznaczam, że wpływy pochodzą z konta ojca, więc wygląda to jak kieszonkowe właściwie...:o

Gość WQEQWEQ
hmmm... ja za czasów studenckich dostałam debet 300 zł... musisz iść do banku

Gość WQEQWEQ
na Twoim miejscu za bardzo bym na to nie liczyla, jakby chcieli Ci dać kredyt to niemal na siłę by ci wciskali np linię kredytową... wg mnie nie dostaniesz