Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bipolar___

problem z prawiczkiem.... jak go osmielic?

Polecane posty

Gość bipolar___

witam serdecznie mam dosc powazny jak mi sie zdaje problem, ale zaczne od poczatku....od ponad roku przyjaznilam sie z pewnym chlopakiem, na poczaktu nasze relacje byly czysto kolezenskie. Az do pewnego momentu jak to w zyciu bywa, zakochalam sie w nim, on jak sadze we mnie tez. Jestesmy razem od jakiegos czasu Wiem, ze on jest prawiczkiem-mowil mi o tym jeszcze za naszych kolezenskich czasow jest to dla niego krepujace i niewiele osob o tym wie. Ja nie jestem dziewica, posiadam jakies tam doswiadczenie sexualne, bylam wczesniej w 3 letnim zwiazku on o tym rowniez wie...ow kolega jest mlodszy ode mnie.....Nie wiem nawet jak to napisac hmm....otoz naszym moim problemem jest zycie erotyczne a raczej jego brak. Nie doszlo miedzy nami nigdy do pelnego zblizenia, gdyz On z reguly wycofuje sie gdy narastaja emocje i napiecie. akaiedys zwierzyl mi sie ze bardzo mu na mnie zalezy i dlatego wstydzi sie tego ze jest prawiczkiem, nie wie za bardzo co sie z czym je i ze ogolnie osmieszy sie przede mna. Powiedzial mi nawet ze wolalby to zrobic pierwszy raz z prostytutka alba jakas byle jaka dziewczyna zeby miec to za soba i nie czuc przy mnie wstydu. Dodam ze jest to osobnik ogolnie bardzo niesmialy, nie wiem co zrobic w powyzszej sytuacji....

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppppp
..............

Gość zbygniew
chłopak sie boi że Cie zawiedzie, że zrobi coś nie tak, że bedzie słaby, za wczesnie dojdzie, albo wstydzi sie "sprzętu" porozmawiaj z nim o tym, że pierwszy raz jest trudny, nikt sie nie urodził wszystkowiedzący i wszystko umiejący:) a jeśli sie wycofuje spróbujcie Ty na górze on na dole:) wtedy nie ucieknie:)

Gość bipolar__
ale czy lek przed stosuinkiem moze byc az tak silny, zeby powodowac takie blokady psychiczne???

Gość bipolar______
myslicie ze zmuszanie to dobra metoda....?

nie ale spowoduje to że będzie musiał spróbować tego czego się boi zawsze możecie iść metodą małych kroków najpierw ograniczyć stosunek tylko do pieszczenia potem seks oralny i w końcu klasyczny

Gość ebambiiiiiiii
też byłam kiedyś w takiej sytuacji... ja miałam skromne doświadczenie, a on był prawiczkiem... nakręcaliśmy sie nawzajem, a le przez dłuższy czas do niczego nie dochodziło... w końcu ja przejęłam inicjatywę. nie zmuszałam go, tylko nie przestałam dawać do zrozumienia że bardzo tego chce. i w końcu stało się. tylko przygotuj sie na fakt, że wasz pierwszy raz potrwa nie dłużej niz 5 sek.

Gość bipolar___
5 sek? no coz.... ciekawe jak sie zabezpieczyc na te 5 sekund.... jaka metode polecacie?

Gość ebambiiiiiiii
no właśnie na tym polega problem... jak będzie zakładać prezerwatywę to już mu to do szczęścia wystarczy.. albo nie będzie nic czuł i też lipa. ale takie problemy szybko mijają, dasz mu 2-3 tygodnie i będzie ok. ja brałam pigułki.

Gość już myślałam że to znowu
temat o tej durnej kropce :?

Gość zastanawiająca się
i prawik stał się sławny :/

Gość gość
Wolę seksik wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://www.seksiknumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie

zja jak gdzies juz pisalam swoja cnote straczylam w dosc dziwnych okolicznosciach w wieku niespelna 16 lat z dojrzalym męzczyzna a potem jakos nie bylo okazji chociaz mialam swoje sympatie po szkole sredniej poznalam chlopaka byl wtedy w wojsku oboje mielismy po 22 lata ja mialam bardzo duze potrzeby i onanizowalam sie kilka rzay na dzien nie raz najbardziej odlotowe orgazmy mialam podczas pocierania sie o poduszkę miedzy udami wtedy mialam mega odloty no i ten moj chlopak a potem maz byl wlasnie prawiczkiem nasze pierwsze spotkania to calowanie jakies obmacywanie on przyznal sie ze tez sie czesto onanizuje no ale byl na przepustce no i pojechalismy na zabawę i potem nocowalismy u mojej kolezanki polozyla nas na jednym lozku wiec czulam ze musi do tego dojsc zebedzie utrata dziewictwa przez mojego chlopaka ja go uprzedzilam ze nie jestem juz dziewica i ze to byl jeden przypadkowy raz i on chyba mi uwierzyl no wiec zaczelismy sie piescic ja bylam gotowa od razu bardzo cialam tego u niego wyczulam tez niezla moc i duzy przyrzad wiekszy niz ten co mnie rozdziewiczal czulam ze sie stresuje no i faktycznie nie doczekalam sie tego grubasa i dlugasa w sobie bo ledwo dotknąl i juz bylo po wszystkim myslalam że jak troche odetchnie to bedzie dobrze probowalam reka ustami ale on ani drgnąl flaczek i nic chlopak sie zalamal wrocilismy po tej zabawie do mnie do domu nie bylo nikogo wiec probowalismy ponownie pracowalam nad nim ustami i dlonia i tylko dotknal mi muszelki i kaplica odwdzieczyl mi sie exra minetka i palcowka ale nie tego oczekiwalam pojechal do tego wojska i chyba przyjechal za 2 tygodnie na przepustke i znowu u mnie w domu bardzo chcielismy ale pech ze mialam wtedy miesiaczkę i nie za bardo bylo mozna no ale chcialam zeby chociaz jemu zrobic przyjemnosc no i poczaglam mu tak do konca z polykiem on byl troche w szoku ze polknelam ale cos sie wtedy w nim odblokowalo i pamietam ze po 30 minutak tak mu stanal ze nie widzialam takiego sprzetu i nie zwazajac ze mam krwawienie wpakowal mi go po sam worek i tak mi dal popalic ze niewazne ze bylismy ubabrani we krwi odjazd byl rewellacyjny powtorzylismy to jeszcz kilka razy tego dnia zanim odjechal to chyba byl jeden z goretszych dni w moim zyciu