Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna tralalammm

Co sądzicie o facetach, którzy sikają na siedząco??

Polecane posty

Gość taka jedna tralalammm

wiem, że temat co najmniej denny,ale...Jak mi to działa na nerwy.rozumiem czasami,ale zawsze?To takie zniewieściałe i niemęskie. Czy tacy faceci to zawsze mężczyźni infantylni o malym temperamencie sexulanym, mało przebojowi itp? Tak jest w przypadku tego osobnika... Przyznajcie się faceci jak jest z Wami lub wy kobiety z Waszymi partnerAMI?

Gość kozak ze wschodu
ja sikam na siedzaco,sex mam co drugi dzien.....cos jeszcze?

Gość dlaczego to takie
nie natknelam sie na takiego, ale spotkalam takiego, ktory korzysta z babskiej toalety. i tego pojac nie moge:O

Gość kozak ze wschodu
zreszta,co ma piernik do wiatraka....

sądzę, że szanują pracę, zazwyczaj swoich żon i nie chcą, żeby śmierdziało w ich ubikacji jak w miejskim szalecie popieram i pochwalam

Gość adaskost
Ewa 33 witaj Ewa nie tylko swoich żon ale przedewszystkim wlasna prace :). Ja też niewidze w tym nic złego....oczywiście mówie o wlasnym domu. I moim zdaniem nie ma to najmniejszego wplywu na ich przebojowość i sex

Gość kozak ze wschodu
wlasnie dlatego!!!!po co stac jak mozna usiasc????zreszta z rana ja pale w kiblu....to co,mam stac???? aautorka raczej kibla nie sprzata,tylko mamusia:)))

:) też uważam, że tzw. samcze demonstracje mają się nijak do sprawności sexualnej ;)

Gość ja to myślę
że sika na siedząco jeśli akurat robi kupę, w innym przypadku to jakaś anomalia i proponuję psychoterapię

Gość MissTuszy
w wielu krajach mezczyzni tylko sikaja na siedzaco... i rzede wszystkim bedac w gosciach... zadna obca kobieta nie ma ochoty sprzatac szczochow czyjegos faceta.... w niektorych toaletach pubklicznych jest to nakazane wrecz.... ale w polsce watpie zbey kiedys to bylo mozliwe

Gość zdziwiona i oburzona
Sądzę to że sikają na siedząco - tyle.

Gość runaway77
Jesli im fiuta na wojnie urwało, to OK, nie mają innego wyjscia. btw Co ma sikanie na stojaco, to smrodu czy zarazkow? Sikac trzeba umiec, zeby trafiac celnie.

Gość xa
moj sika na stojaco i nie ma zadnych problemow z trafieniem do srodka wiec nie musze w ogole rozwazac mojej czy jego pracy w sprzataniu i utrzymaniu domu w czystosci.

Gość sdkfhskd
na siedząco to tylko cioty sikają albo jakieś cwele z przeruchanym dupskiem