Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agG.

jak zostac EMO?

Polecane posty

Gość agG.

jak zostac Emo ? nie chodzi mi o to zeby ktos pisla ze mam sie ciac i wogole...poprostu interesuje mnie to i uwazam to za fajny i ciekawy styl ;D . chcialabym zeby ktos mi napisal jakie ciuchy nosic itp,i zeby zbytnio duzo kasy nie wydac ;/... fajnie byloby gdyby jakas osoba ktora jest emo mi to napisala .

agaG Ale ty chcesz byc pozerka emo czy chcesz byc emo ? Czy chcesz reprezentowac swoja postawa owy ruch ? Bo z tego co sie orientuje emo ma w sobie elementy ruchu straight edge ? Czyli wiesz o czym mowie ? Ubiór to nie wszystkko I tak samo jak szelki nie zrobia z człowieka skinheada tak ubiór nie zrobi z ciebie emo :O

Gość agG.
ale ja niechce linkow na youtube tylko chcialabym zebyscie napisali swoimi slowami ;D

Gość agG.
tak wiem o ty...poprostu chcialabym zmienic styl na emo ;D . duzo moich kolezanek mowi ze wlasnie zachowuje sie jak prawdziwe emo .ze mam taki charakter,i takie gesty,ruchy tez ;D

Gość Adolf Hitler był emo
sądząc po fryzurze i po tym że popełnił samobójstwo..

Gość agG.
ej to nie jest smieszne . mi podoba sie styl emo a tobie podoba sie inny. pf, chyba wszytsko jasne nie ?! i nie dziecko

I to sie nazywa pozerstwo..bo trzeba to czuc a nie ,ze ci sie podoba..powtorze poraz kolejny idz sie uczyc dziecko.

Gość bez odbioru
Brat Niedźwieć, Nigahiga wymiatają :D A do autorki - Ty dziecko naprawdę idź się ucz :D

Gość bez odbioru
nie ma to jak pisać fonetycznie :-o NiedźwieDŹ ofkors, sooorkiii 🖐️

Gość agG.
haha bozesz xD a ty prawiczek jestes EMO ze wiesz cos takiego ? bo twoj pseudonim mowi calkiem cO innego z tego co ja widze ;DD pfff

To co moj nick mowi jest malo znaczace ..taa jestem emo*2 ...:classic_cool: Napisalem to co napisalem a ty chce sie polansowac...powodzenia 🖐️

Gość agG.
haha ta dobra wez ;DD ty emo no jasne oŁ yee haha ;]]

Gość agG.
ej co wy sie tak uczepiliscie ze to jakis dziwaki czy co ?! to s normalni ludzie,jak kazdy . to jest wasze zdanie . wole EMO niz jakis pedalow czy cos ...

Gość agG.
dobra wez skoncz ten zal . nikt nie kazal sie pisac odpowiadac coO ?!

Gość vfvcbcb
ile masz lat 13?

Gość agG.
HAHAHA nie no co ty 5 ;] ;DDDD .

Gość vfvcbcb
tak myslalam idz sie dowiedz jak zrobic si8e na dziecko emo na forum www.bravo.pl a nie na forum dla kobiet.

Gość nocoty.pl
o fuck :o koleżanki powiedziały Ci, że jesteś jak emo :o kiedy w końcu te ferie się skończą??

Gość agG.
hah boze ja niewiem czy mam sie smiac czy plakac xD jestescie zalosne ;D

Gość nocoty.pl
tak, masz rację, jesteśmy żałosne - więc opuść już to żałosne forum i poszukaj porady gdzie indziej. :DDDD, xD, ;]], o_O

ja wiem jak byc emo, ale nie wiem czy można sie tego nauczyc, może Tobie się uda, skoro masz taki charakter. 1. czarne ciuchy. to z różowym to bzdura. 2. ubrania nie mogą za dużo odkrywac. jak mini to koniecznie grubsze rajstopy, cyce na wierzchu odpadają. (ja nie czaję jak mogą rzygi nie podchodzic do gardła jak się chodzi z takim małym dekoldem, ale emo są dziwni) 3. mało pijesz(na tym bym poległa), nie palisz, nie cpasz. 4. poza tym muzyka, to okropne, miałczenie... aaaaaa!!!! ciężkie do zniesienia, ale niektórzy to lubią :p