Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feemmee faataalee

Kobieta po przejściach uważana przez ludzi za patologie!!!!!!

Polecane posty

pfff...a mnie zniesmacza, gdy zabiera w dyskusji głos ktos, kto zamiast pomoc wyszydza i wysmiewa. nie szkoda ci na to czasu?

Gość feemmee faataalee
Kto się moimi dziecmi zajmuje. Często ktoś z rodziny mimo wszystko mi pomaga. Rodzice jacy są to są, ale nie zostawili mnie bez pomocy, pomagają mi przy dzieciach, na rodzeństwo w nagłych przypadkach też moge liczyc.

Gość przychylna
typowe dla POlakow...wyszydzic oczernic..skrytykowac...a MOZE JAKIES CIEPLE SLOWO??? ZEBY CHOCIAZ PRZEZ CHWILKE DZIEWCZYNA POCZULA ZE NIE JEST SAMA:):)

no nie wszyscy, na szczescie:) ja sie dołączam do Femme:)

Gość feemmee faataalee
Typowe jest to dla ludzi, nie jedna osoba mi wypomniała że moje dzieci mają innych ojców. -pierwszy zostawił mnie jak miałam 18lat -drugi to taki co daje pigułki gwałtu -trzech to już brutal i gwałciciel -czwarty to nie był mąż tylko dręczyciel -reszta dzieci które urodziłam mają prawdziwego ojca, jest on ojcem także dla moich dzieci z innych związków. Przy nim czuje się naprawde szczęśliwa.

Gość przychylna
na szczescie nie wszyscy:)..ja tez jestem z TOBA i trzymam kciuki:):)

Gość feemmee faataalee
nie wiem dlaczego ludzi są tacy? nie którzy oczywiści, inaczej by mówili jakby przytrafiło się coś takiego im.

otoz to. jak kogos bieda nie przycisnie, to potrafi tylko oceniac i sie wysmiewac...to naprawde zalosne.ale grunt to olewac takich podleców:)

Gość przychylna
bo najlatwiej jest krytykowac i oceniacc innych..:( znam to ze swojego otoczenia...NIESTETY..

Gość przychylna
do FF: wiesz..podziwiam Cie...za sile..za odwage...ze mowisz(piszesz) nam o sobie...i zycze CI abys nigdy sie nie poddala..nie stacila nadziei i wiary w dobrych ludzi i lepszy swiat..

Z tego co opisujesz,faktycznie...lekko nie masz,współczuję. Zastanawia mnie tylko jak moglaś zdecydować się na urodzenie dzieci poczętych w wyniku gwałtu,ja bym się nie zdecydowała.Usunęłabym.

Gość feemmee faataalee
W sumie moi rodzice, tak mama jest alkoholiczką, ojciec kryminalistą, ale w stosunku do mnie czy mojego rodzeństwa nie są źli. Rodzeństwo, też popełniało błędy ale też są kochani. Mój mąż, też jak widzicie nie jest święty ale jest najlepszym mężem i facetem jakiego miałam. Oprócz tego mam ukochane dzieci, pieniędzy też mi nie brakuje bo taka jest prawde, więc nie powinnam byc załamana. Jedynie nie którzy potrafia ranic mnie słowem, mnie i moją rodzine.

dobrze, ze masz pieniadze i wsparcie w mezu..ludzmi sie nie przejmuj...mi ciagle kasy brakuje, z chłopem sie żremy jak wsciekle psy...utrzymuje go od roku...zreszta, mam jedyna i w dodatku chora nerke ale nie kupuje lekow...a mimo to potrafie olewac niewybredne komentarze i miec to gdzies..dlatego radze Ci to samo, Femme:) skoro nie jest az tak zle, nie dodawaj sobie prtzykrosci:)

grunt to optymizm, chociaz sama wiem, jak czasem ciezko o ten towar:D

Gość feemmee faataalee
To drugie dziecko, było z takiego gwałtu którego nawet nie pamiętałam, więc postanowiłam urodzic. Drugi mężczyzna który mnie zgwałcił to był chłopak mojej siostry, zrobil to w dosc okrutny sposob. Byłam nawet u lekarza bo myślałam o usunięciu, jednak nie dałam rady.

Gość feemmee faataalee
Nie usunełam dla tego, że mimo tego kto jest ojcem tych dzieci to jest cząstka mnie. Freydis, współczuje ci że masz chorą nerke teraz to widze że są ludzie którzy mają większe problemy ode mnie. Narazie kończe bo pisząc to, to przypomniały mi się nie które wydarzenia. Pozdrawiam

W miasteczku w którym mieszkam, ludzie uważają nas za rodzine patologiczną. Z tego co wiedze to podlosc ludzi nie zna granic. Jak na swoje 27lat,to chyba już dosc przeszłam. } Bo to jest rodzina patologiczna.

jak ma sie tyle smutków i problemów, po co dodatkowo przejmowac sie innymi?szukaj lepiej takich, ktorzy usmiechna sie do Ciebie i nie beda oceniac, bo dobrze wiedza, jak jest. pozdrawiam:)