Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia8764

Rozwodnik.... Jacy oni są????

Polecane posty

Gość Madzia8764

Hej jestem od 2 lat w związku z rozwodnikiem ,ma on dziecko z byłego małżeństwa ale mi to nie przeszkadza. Mamy tez swoje dzieci Kochamy się. Juz po miesiącu znajomosci zdecynowalismy sie na dzidziusia ,wiem szybko..:) ale urodzilam sliczne blizniaczki i niezałuje :):) Michal bo tak ma na imie moj facet niechce sie ponownie zenic bo sie zrazil ,ja bardzo bym tego chciala ale niezmusze go przeciesz on stanowczo mowi nie niewiem co mam robic niechce zyc na kacią łape jak jest z wszymi facetami tez sie tak bronią ??? jacy oni są??

Gość Madzia8764
no tak bo tylko taki byl by mozliwy ale on nie chce i niewim jak mam sobie z tym poradzic a zwlaszcza ze mamy dzieci .Czasem mysle o rozstani z nim ale trzymaja mnie od tej tecyzji dzieci...

Gość trtr
Hmmm... Mój chce ślubu. Na pewnym etapie naszego związku chciało go nawet bardziej niż ja.

Gość trtr
(Ale że trudno go było oswoić i ma od groma jakichś urazów z przeszłości to inna rzecz...)

Gość trtr
A tak w ogóle gdybyś się nie pomyliła i założyła ten temat na "życiu uczuciowym" albo "rozwodnikach, wdowach, wdowcach" to otrzymałabyś więcej opinii. Może spróbuj jeszcze raz, właśnie tam.

Gość to kolejne kłamstwo
które kobietki łyknęły jak pelikany... a uwierzą w każdą bzdurę, by wybronić i uwybitnić tego misia-pysia, którego kochają nie ma urazu do papierka, bo doskonale wie, że ten papierek nic nie załatwia i nic tak naprawdę nie znaczy ale tak fajnie być wolnym... zawsze może się lepsza dooopa trafić i szybciej zatrzaśnie drzwi swojej nowej a już byłej facet, który wejdzie w związek po rozwodzie z kobietą, do której poczuje głębsze uczucie... oświadczy się a to, że są dzieci... chomik... wspólne mieszkanie to o niczym nie świadczy, z byłą żoną też to wszystko było... ale i tak się rozwiedli

Gość Madzia8764
To nie tak ! on nie jest taki jak by chcial to, juz dawno by mnie zostawił z papierkiem czy bez co to za roznica. Pozatym to ja chcialam sie rozstac wlasnie z tego powodu ale on mi udowodnil ze mnie bardzo Kocha ale poprostu jest zrarzony i nie chce tego mimo wszystko. Ja np bardzo o tym maze. On powiedzial mi ze boi sie tego ze po rozwodze ze mna ja będe odniego ządała kasy dla siebie bo na dzieci oczywiscie by dawal jak najbardziej i jego była tez odniego wyciagneła w sądzie dla siebie bo to z jego winy było jakies 3 stówy no a na mała 4 stowy chciał zeby to bylo z jego winny bo uznał ze tak bedzie szybciej i teraz ma obawy ze ja tez mogła bym odniego hajsow żądac ALE CZY O TO TU CHODZI A GDZIE MIŁOSC PYTAM ?