marys89 0 Napisano Luty 17, 2009 Witam! Od pol roku biore tabletki antykoncepcyjne, niestety w ostatnim cyklu, w 3 tygodniu zwymiotowalam jedna tabletke, kiedy poczulam sie lepiej przyjelam nastepna, tamta na pewno sie nie wchlonela, bylo to ok godziny po jej przyjeciu. Zostala mi wowczas jedna mniej tabletka w opakowaniu, przyjelam je do konca i w obawie przed ewentualnym brakiem antykoncepcji wzielam nastepne pudelko bez tygodnia przerwy. W koljenym cyklu i znow w 3 tygodniu wzielam przez przypadek 2 tabletki na raz, tak wiec znow zabraklo mi tej ostatniej w pudelku. zrobilam normalna 7 - dniowa przerwe i jutro zaczne nowe opakowanie. Jestem zabezpieczona w czasie kolejnego cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 17, 2009 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona_z_problemem Napisano Luty 17, 2009 Potrzebuje waszej pomocy. Skończyłam brać kolejne opakowanie Novynette i w 6 dniu przerwy kochałam się bez zabezpieczenia, ale nie doszło do finiszu ani wewnątrz ani na zewnątrz. Czy przez branie tabletek, jest się ciągle zabezpieczonym ? Błagam, pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach