Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..evi..

Do Dziewczyn, ktore mialy Okres w Ciazy

Polecane posty

Gość ..evi..

Mam pytanie do kobiet, ktore dostaly normalnie okres a jednak byly w ciazy: CZY MIALYSCIE REGULARNE MIESIACZKI?? Na forach jest sporo kobiet, ktore mialy okres mimo tego, ze byly w ciazy...(nie chodzi mi tu o plamienie podczas jakiegos miesiaca ciazy) ale sie tak zastanawiam co moze byc przyczyna takiego stanu, czy nie mialyscie zadnach zaburzen itp?Czy kobiecie normalnie, regularnie miesiaczkujacej moze sie cos takiego zdarzyc...?

ja jestem obecnie w 18 tc, do mniej wiecej 6 tc mialam okres, a tak mi sie przynajmniej wydawalo- byl normalny, tyle, ze krotszy i z przerwami: 2 dni mialam, dzien przerwy, znowu dwa dni i znowu przerwa. Do tej pory mialam nieregularny, dlatego ciezko bylo nam w ogole trafic w dni plodne.

Gość Boze ile jeszcze bedzie takich
tematow?? NIE MA okresu w ciazy, a sa plamienia!! Okres to intensywne krwawienie przez 3-5 dni, a nie krotkie 2 dniowe i jeszcze lepiej co kilka dni!! Boze, dziewczyny, kiedy wy sie w koncu nauczycie podstawowych pojec??? Wezcie porozmawiajcie z ginekologiem, poszukajcie informacji w necie zanim zaczniecie wypisywac bzdury!! POdczas okresu zluszcza sie endometrium, jakby niby mialo sie zluszcza endometrium w ciazy?? To gdzie bylby zarodek?? NIGDZIE!! Byloby poronienie, bo zarodek zluszczylby sie razem ze sluzowka!