Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __napalona__

Mój chłopak uznał mnie za nienormalną gdy opowiedziałam mu o mojej fantazji!

Polecane posty

bardzo możliwe:/ przepraszam... poprostu nie znam się na zasadach panujących w kółku różańcowym :D

Mimo wszystko uważam to za normalne :) A chłopak to jakiś niedorozwój zamiast pogadać o tym stobą to zawalił i uciekł :) Nie ma czego żałować moja droga... To że o tym marzysz to nie znaczy, że od razu tak musi być i kropka! :P może on jakieś kompleksy ma?

.koteczek.- mam podobne zdanie. Każdy ma prawo do własnych fantazji :)

Gość a ja napisze tak...
13:50 [zgłoś do usunięcia] kiedyś ktoś tu pisał o tym że chciałby aby jego kobiete posuwał inny facet ale ty to naprawde przeginasz ... kurde, przeciez kupe facetow ma fantazje ze ich kobiete posuwa iny facet, a wielu to nawet kolegow zaprasza aby rojkącik zrobic, powaga, znam takich, rzecz jasna nie pochwalam, ale wiem ze to jest praktykowane. ja mam fantazyjke ze moj facet dotyka inna kobiete, ona blaga aby w nia wszedl a on nieee ;) bo robi to tylko ze mną, ale dotyka te drugą ;)tyle moze ;)

hehe...najsmieszniejsze bedzie jak za jakis czas da ogloszenie: jestem zonaty, ale chcialbym miec seks z facetem.

po pierwsze - coala, yeb się nygusie z doopą rozjechaną tatowym naganiaczem :) po drugie - po pałkach liżą się tylko pedauy i to już stanowi jedyny i podstawowy warunek dla powiedzenia takim zachowaniom głośnego NIE i jeszcze raz zaznaczam - proszę nie mylić seksu w trójkącie ze dymaniem się czy lizaniem dwóch pedałów

może i racja że lepiej... i tak byśmy się nie dogadali w tych sprawach.. kiedyś zapytałam go czy depiluje miejsca intymne a on stwierdził, ze to "pedalskie" :/

no tak. ale po to mamy realne zycie i mozliwosci aby spelniac swe fantazje. inaczej bedziemy tacy jak Ajron-san: smutni i nudni.

wolę być smutny i nudny niż taki jak ty coala :) czyli głupi i ruchany przez całą zmianę w Mieleckim MPO

napalona to se znajdz jakis dwóch obcych po co w to wciągac kogoś kto cię szanuje i kocha?:O

\" 14:22 [zgłoś do usunięcia] Ajron-san po pierwsze - coala, yeb się nygusie z doopą rozjechaną tatowym naganiaczem po drugie - po pałkach liżą się tylko pedauy i to już stanowi jedyny i podstawowy warunek dla powiedzenia takim zachowaniom głośnego NIE i jeszcze raz zaznaczam - proszę nie mylić seksu w trójkącie ze dymaniem się czy lizaniem dwóch pedałów\" AleżAjron-san gdybyś tylko wszedł w taki układ ze mną i jeszcze innym facetem, to obiecuję, że nie będę bierna, a Ty niezaspokojony :D A tak na marginesie. Przeczytaj sobie własne logo, bo właśnie dałeś się wciągnąć :P

Coala na tree może opiszesz jakąś swoją fantazje bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że możesz mieć jakieś ciekawe:)

twoj facet chyba tak zareagowal bo kazdemu normalnemu facetowi nie miesci sie w glowie obcowanie seksualne z innym facetem, za to kobiety czesto nie maja z tym problemow, wiele kobiet jest bi a jakbys sie poczula jakby twoj facet zaproponowal zebyście sie pobawili ty on i jeszcze jedna kobieta?

lilitka, jak widać na załączonym obrazku ni chooja nie zrozumiałaś z tego co pisałem :)

może to nie wynika z moich wyowiedzi ale luźne zwiazki raczej nie są dla mnie, na spełnianie fantazji i seks jestem w stanie zgodzić się dopiero gdy znam dobrze drugą osobę i jej ufam:)

Gość wypraszam sobie ale albo
jestem z facetem albo decyduję się na związek z ciotą :O Chyba mi nie chcecie wmówic że dla normalnego faceta lizanie drugiego bez podtekstów pedalskich jest tak często spotykane , jeśli tak to ja chyba mieszkam kooorva na innej planecie całe szczęście

no to musisz działac na dwa fronty :P albo zapomniec o trójkacie :D:D

heh jeśli nie ma porządnych facetów bez kompleksów i dziwnych stereotypowych oporów to będe musiałą posłuchać rady v33 :(

Ajron-san - zrozumiałam Cię świetnie. Jako pełnokrwisty samiec nie uznajesz"pedalskiego" seksu. A pedalskie jest dla Ciebie wszystko, czego sam byś w życiu nie zrobił.