Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

facet mnie oszukal a teraz wypytuje moja przyjaciolke co u mnie

Polecane posty

Gość sisilyyyy

nie rozumiem najp podrywal pozniej widze jak idzie ze swoja dziewczyna wiec sie usunelam ...zmienilam miejsce pobytu hehe minal rok a ja sie dow ze on wypytuje moja najlepsza przyjaciolke co u mnie itd no i po co? co go to obchodzi [zły]

może ot tak zapytał ze zwykłej ciekawości, a Ty się już ideologii doszukujesz pytanie "co u niej/nieo słychać" jest standardowe - często sie je zadaje ze zwykłej grzeczności lub wyczucia taktu

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pewnie zerwal ze swoja nie ma kogor uchac i o tobie sobie przypomniaj typowe dla samcow! jasne oszukal ja a pozniej wypytje o nia co to z grzecznoscia ma wspolnego? raczej z hipokryzja! nie ma wstydu tej typek

Gość tak z ciekawosci sie pyta
a Ty nim Sobie głowy juz nie zawracaj staraj sie zyć swoim życiem, gdyby mu rzeczywiście jeszcze na Tobie zależało sam by do Ciebie dotarł (on tylko pytał) Pomysl o Sobie o nim juz nie mysl:)))

tyle może (choć oczywiście nie musi) to mieć wspólnego, że znali się, więc rzucił od niechcenia co tam u niej, bo pasuje zapytać

Gość sisilyyyy
to przeciez pisze wam ze usunelam sie mam swoje zycie mieszkam w innym miescie ( ba, nawet kraju) mam prace itd tylko to kolezanka do mnie zadzwonila i pow mi ze on ja zadrecza pytanaiami o mnie dziwny koles:O...

zadrecza pytaniami? to znaczy? nie daje zyc kolezance? wystaje pod jej oknem/drzwiami? wydzwania/sms-uje do niej? moze to nie o ciebie a o nia chodzi? dziewczynko, doszukujesz sie czegos, czego nie ma. wam wystarczy pokazac zapalke i juz widzicie pozar.

Gość dorota084
ja mialam takiego psychola;] juz 2,5 roku mam innego facta a ten debil na imprezie jak mnie spotkał potrafił mnie stresic moje ostanie pol roku zycia.. gdzie mieszkam z kim mieszkam i wogole. niewiem skad to wszytsko wiedział,ehh