Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkooooooooooooooooooooooooo

Namierzyłam pedofila co ribić. Zgłaszać?

Polecane posty

Tak kurwa i co im powiem. "No wiecie panowie, nudziło mi się to zaczęłam was udawać i namierzać pedofilów?" Zresztą matka mnie zabije, ze się mieszam w jakieś brudne sprawy..

Gość adfgdfgfsgsg
nie bedziesz miala problemow bo to jemu powiedziałaś

Gość dajcie spokój to jakaś prowo
jeszcze tu poczytajcie http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Dzieci-bawia-sie-w-pedofilow-na-naszej-klasie,wid,10657766,wiadomosc.html?ticaid=17857 :D

chyba najpierw się wyspowiadam, może ksiądz mi doradzi co robić

ooo to Ty, Twoje prowokacje są takie \"prawdziwe\":D i już drugi raz wplątujesz w to gliny ;) dobra już nie psuje zabawy 🖐️

nie wiem, już co zrobić,.. może wyślę, tylko mnie wypytywać będą. po co? na co... ?

ale że co, zimma? to nie jest prowokacja niestety. tylko się nboję, że będę się nusieć spowiadać przed policjantami... nie wiem już

chcecie to wam wkleję te rozmowe i przestńcie już z tymi prowokacjami

karooolinkaaa12: sory wywaliło ,mnie karooolinkaaa12: moj brat mowi ze mam jakies zwiercie tato40\\: zdaza sie tato40\\: nie za stary jestem dla ciebie karooolinkaaa12: i tak mni internet przestaje chodzic czadsamni karooolinkaaa12: ee cos ty tato40\\: nie masz chłopaka/ karooolinkaaa12: nie mam bo znam samych głupkow tato40\\: a spotykałas sie juz z kimś? karooolinkaaa12: i mowili kiedys ze gonili kota i chcieli go podpalac karooolinkaaa12: a ja tak kocham kotki tato40\\: no to faktycznie durnie karooolinkaaa12: jak bylam mała to bawiłam się z kolega mojego brata ze jestesmy para tato40\\: co przyjedzieszz na ferie do mnie tato40\\: o fajnie co robiliscie karooolinkaaa12: chcilabym ale mama mi chyba nie pozwoi karooolinkaaa12: bo ona w ogole taka sztywniata jest karooolinkaaa12: ze szok tato40\\: bawisz sie jecze czasem w mame tate karooolinkaaa12: nie teraz juz nie bo tatmen kolega sie juz nie koleguje z nani karooolinkaaa12: juz do nas nie przychodzi tato40\\: co robiliscie w tej zabawie? karooolinkaaa12: chodzilismy za reke i mielismy dzidziuscia tato40\\: całowałas sie z nim? karooolinkaaa12: no nawet pare razy tato40\\: piescił cie? karooolinkaaa12: tak sierdzieismy blisko siebie tato40\\: szkoda ze nie mozesz przyjechac pobawili bysmy sie karooolinkaaa12: i mnie miział po nogach karooolinkaaa12: ale ja mam gilgotki tato40\\: jak je lizał gdzie karooolinkaaa12: nie lizał karooolinkaaa12: tyklo gilgotał karooolinkaaa12: palcami tato40\\: dotykal myszki/ tato40\\: niuni karooolinkaaa12: no tato40\\: chiała bys sie zemna tak bawić/ karooolinkaaa12: a ty bys mnie tez pogilgał tam? karooolinkaaa12: fajnie sie wtedy bawilismy tato40\\: talk lubie to robić tato40\\: a ty co mu robiłas karooolinkaaa12: ja tez go tam dotykałam karooolinkaaa12: jego patyczka karooolinkaaa12: a tymasz dziewczyne tato40\\: pokazał ci go/ tato40\\: nie niestety tato40\\: a chiał bym miec karooolinkaaa12: a chcialbys miec taka mloda dziewczynke jak ja? tato40\\: tak bardzo karooolinkaaa12: fajnie by było miec takiego chłopaka jak ty karooolinkaaa12: takiego starszego tato40\\: co byś chiała ze mna robić? karooolinkaaa12: tez bysmy sie bawili karooolinkaaa12: i rzucali w siebie poduszkami karooolinkaaa12: i zawijalisbymsy sie w poscieli tato40\\: tak na golaska/ karooolinkaaa12: nie? tato40\\: opisz sie chyba ze masz foto karooolinkaaa12: no jasne ze na golaska tato40\\: masz swoje foto karooolinkaaa12: ale ty juz miałes taka dzieczyne karooolinkaaa12: ? tato40\\: miałem ale juz nie mam karooolinkaaa12: albo przyjechałbys do mnie> karooolinkaaa12: do parku? karooolinkaaa12: i fajnie sie bawiło karooolinkaaa12: ? tato40\\: i mugł bym cie dotykac? karooolinkaaa12: ja lubie sie przytulac karooolinkaaa12: bo jest cieplutko tato40\\: jak mu kutaska dotykałaś tato40\\: jesteś? karooolinkaaa12: tak sory karooolinkaaa12: no tak bralam w rece karooolinkaaa12: i on sie poruszal tato40\\: przytulał cie juz jakis starszy pan? karooolinkaaa12: tylkpo moj tata i wujek karooolinkaaa12: no i dziadek tato40\\: ale nie dotykaja myszki karooolinkaaa12: niee tato40\\: a ja bym mugł/ karooolinkaaa12: ale tak fajnie i leciutko tato40\\: tak leciutko tato40\\: lubisz dotykac kutaska/ karooolinkaaa12: tylko raz dotykała tato40\\: podobało ci sie karooolinkaaa12: no tato40\\: mocno nim ruszał/ karooolinkaaa12: tak sie podnosil i opadał tato40\\: masowałas go raczka/ tato40\\: jesteś? karooolinkaaa12: tylko mam obiad karooolinkaaa12: ale jem przy komuterze karooolinkaaa12: jak zawsze karooolinkaaa12: ale piszemy tato40\\: sama sobie czsem myszke dotykasz? karooolinkaaa12: ale rzadko karooolinkaaa12: tylko w wodzie tato40\\: wiedzialas juz jak ktos sie piesci kocha? karooolinkaaa12: ogladałam taki film karooolinkaaa12: i tam taka pani krzyczała tato40\\: podobał ci sie ten film? karooolinkaaa12: no nawet bardfzo tato40\\: co on jej robił w tym filmie karooolinkaaa12: ona siedziala na nim i taka jakby podskakiwala i głosno krzyczła karooolinkaaa12: a ona ja głaskał po brzuchu i cycuszklach tato40\\: lizała mu kutaska? karooolinkaaa12: ja tylko widziała jak siedziała na nim karooolinkaaa12: i później wyłaczyłam tato40\\: rozumie szkoda ze nie mozesz przyjechac karooolinkaaa12: a ty bys mógł? karooolinkaaa12: poszlibysmy sie przejsc.. karooolinkaaa12: przeciez jestes juz stary, mozesz sobie przyjezdzacx gdzie chcesz co nie? tato40\\: no tak ale kiedy karooolinkaaa12: zeby ferie trwały karooolinkaaa12: a ty ogladasz takie filmy? ~tato40\\ zamknął okno priva ~tato40\\ zamknął okno priva karooolinkaaa12: ej czemu nie piszesz? [ zamknij okienko ]

I co kurwa? To nie jest mój wymysł, tylko pedofil normalnie.

Gość gfhfhgfj
tato40\ zamknął okno priva ~tato40\ zamknął okno priva karooolinkaaa12: ej czemu nie piszesz? ale on juz sie odlaczył idiotko i juz za pozno :O

sama jesteś idiotka. jeszcze był na liście osób wtedy, chciałam podtrzymać romowę.. :/

Gość obierek
stawiam na gimnazjaliste-onaniste;) jakos nie chce mi sie wierzyć ze prawdziwy pedofil wszedlby na czat "podstawówka" z nikiem "tato40" :D:D

Gość obierek
stawiam na gimnazjaliste-onaniste;) jakos nie chce mi sie wierzyć ze prawdziwy pedofil wszedlby na czat "podstawówka" z nikiem "tato40" :D:D

no niby tak.. ale wiadomo to? wydawał sie taki pedofilski z tego co pisał..