Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

czy juz miałyście jakies objawy ciąży w 1 miesiacu??

Polecane posty

Gość estta

Gość No tez bym chciala wiedziec i
zalozylam dzis taki sam temat - odpisala tylko jedna Pani, ze do 7 m-ca zadnych :o

Gość szczypiorkowaa
to zalezy od organizmu , ale wiem ze najwczesniej objawy pojawiaja sie około 1 miesiąca albo 6 tygodnia , są to mdłosci , ból brzucha , piersi .. sennośc ..

Gość estta
a kreska od pepka do łona juz wystepuje ??

Gość tak tak taktak
miałam!!! normalnie kopał mnie jak koń!

Gość estta
wiesz co jak ktos nie wie czegos to zadaje takie pytanie skad mam wiedziec jezeli to moze być moja pierwsza ciaza a pytam osob powaznych i doswiadczonych to chyba normalne.

Gość lenti29
A ja miałam objawy. Bardzo źle sie czułam. Miałam zawroty głowy i mdłości. Zrobiłam nawet test, ale jeszcze wtedy nie wyszedł pozytywnie ( w dniu spodziewanej miesiączki). Byłam u dwóch neurologów, bo myślałam, ze coś z głową mam nie tak, ale okazało się po kilku dniach, że jestem w ciąży. Do 5-tego m-ca utrzymywały mi sie te przypadłości. Położna mi mówila, ze jeśli stężenie hormonów ciążowych jest wysokie, to niektóre kobiety tak reagują, ale to tylko na plus, bo te hormony utrzymują ciążę ;)

Gość estta
a okres wystepowal Ci na poczatku ciazy jak tak to do ktorego miesiaca

Gość bibisia
a ja od razu poczułam, że jestem w ciąży,było to 2 tygodnie po stosunku, ale jeszcze przed miesiączką, zaczęły bardzo boleć mnie piersi, ale inaczej niż przed okresem, były zdrętwiałe i takie nie moje. Bolał mnie brzuch, ale też inaczej niż zazwyczaj przed okresem. a po miesiącu przyszły nudności, senność i osłabienie. Myśłałam że ciąża to taki fajny stan, do którego się poźniej tęskni, ale nie podoba mi się, naprawdę fatalnie się czuję. Nie wiem czy zdecyduję się jeszcze raz na dziecko. Najbardziej szkoda mi że ciało tak mi się zmienia, trudno mi to zaakceptować.

Gość Pierwsze
tygodnie ciąży znosiłam znakomicie.Energia mnie rozpierała,byłam szczęśliwa jak prosie w deszcz,ślicznie wyglądałam.Od połowy ciąży było tylko gorzej.Chcę ci powiedzieć,że to jest sprawa indywidualna każdej mamy,tu nie ma uniwersalnych rad.