Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manika2626

maj 2010

Polecane posty

Gość manika2626

od jakiegoś czasu planujemy ślub w maju 2010 - jest ktoś kto również planuje w tym czasie?

Gość manika2626
nikogo nie ma????????

Gość Biloff
ja jestem:)!!!ale może jeszcze ostatecznie wypaść kwiecień, to zależy od sali:)

Gość manika2626
Na jakim etapie są Wasze przygotowania?

Gość Biloff
bardzo początkowe mam kilka sal wybranych i potwierdzone jeszcze wolne terminy, jak już zarezerwujemy sale to oprócz orkiestry to reszta może pczekać kilka m-cy

Gość manika2626
my mamy wybrane miejsce ale rezerwacje... dopiero w maju chcemy robić bo otwarcie w maju jest tego lokalu:)

My mamy wstępnie ustalony ślub na 1 maja 2010.Ksiądz kazał przyjść z rezerwacją terminu w październiku jak kalendarz nowy będzie mieć a sala to tak ołówkiem zapisana jest.niestety moja rodzina i znajomi bardzo niefajnie reagują na termin majowy i początkowo olewałam sprawę ale zaczyna mnie to wkurzać i możliwe że pomyślimy o końcowce kwietnia.glupie przesądy odnośnie miesiąca maj nieco zburzyły moją radość ztego, że już ustaliliśmy datę co wydaje mi się najważniejszą kwestią w tym całym zamieszaniu

A jeszcze dopiszę, że brat mojego Tomeczka jest księdzem i jak mu powiedzieliśmy o tej dacie 1 maja to powiedział, że piękną datę wybraliśmy bo miesiąc maj jest pięknym miesiącem na ślub

A jeszcze dopiszę, że brat mojego Tomeczka jest księdzem i jak mu powiedzieliśmy o tej dacie 1 maja to powiedział, że piękną datę wybraliśmy bo miesiąc maj jest pięknym miesiącem na ślub.skoro księża nie mają nic przeciwko i śmieją się jak sie ich pyta, czy w maju wypada to chyba ten maj nie taki straszny.fakt faktem niektórzy moi bliscy sa przerażeni "naszą głupotą" w wyborze tak tragicznej, strasznej, nieszczęsnej daty

A tam, ja chajtałam się w maju, niedawno mieliśmy 1szą rocznicę, i jesteśmy najszczęśliwsi na świecie. Też się osłuchałam o przesądach, nieszczęściu, rychłych zgonach itepe. Dziewczyny, walczcie z przesądami:-D

olejcie ludzi:) maj piekny miesiac:) my mielismy dwa tygodnie temu:) bylo cudownie i nie za goraca:)

Gość olenka951
ja na 8 maj 2010 sala juz, orkiestra juz, fotograf prawie bo zostala mi kwestia podpisania umowy, kamerzysta juz, zaproszenia tez wiem jakie bym chciala:), kosciol juz, generalnie nie jest zle przynajmniej tak mi sie wydaje :) sukienke tez wiem jaka bym chciala martwi mnie auto do slubu bo marzy mi sie jeep a wiekszosc firm ma samochody osobowe w swojej ofercie, ale jest duzo czasu take mysle ze cos znajde dodam ze nie wierze w przesady itp. rzeczy takze brak litery "r" w miesiacu slubu nie ma dla mnie zadnego znaczenia wrecz smiesza mnie tego typu "bujdy" pozdrawiam wszystkich ktorzy biora slub w miesiacu bez literki "r"

Gość honey2802
Hej dziewczyny:) Ja również będę w maju ślubować:D dokładnie 01.05.2010:D I w nosie mam jakieś głupie przesądy:)

Gość honey2802
Ja już mam załatwioną salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę:) Martwię się tylko, że nie znajdę fryzjera i kosmetyczki 1 maja, bo wtedy wszyscy świętują:/

Gdyby ktoś chciał dobrego i niedrogiego fotografa z kolic śląska lub łodzi, to polecam www.wielki-dzien.pl Sama wypróbowałam....do dyspozycji w tym wielkim dniu przy fotografiach profesjonalna makijażystka.

Gość upupupupipi

Gość asiulaa
Witam! Ja również mam ślub w maju 2010, a dokładnie 15.05. Jak na razie mam dopiero zarezerwowaną salę i godzinę w kościele. Rozglądam się właśnie za kamerzystą, fotografem i kucharkami. Mam też upatrzony model sukienki, gdyż będę miała szytą na miarę. Ale myślę, że jeszcze trochę czasu jest, więc nie ma co się stresować i spieszyć:)