Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz....

Jestem przerażona, bo inaczej mówi, a co innego pisze.

Polecane posty

Gość no i co teraz....

Wspaniały, kochający i czuły człowiek- moja wielka miłość, jest mi z nim cudownie, ale on ma dwa oblicza.:( Jest taki jakim go opisałam, a kiedy dopadłam jego kompa, to byłam przerażona tym co tam wyczytałam. Pisze z kumplem na gg, pisze o mnie: \"wiesz ja chwilowo zajęty\", \"gdybym nie był zajęty to sam by się za nią wziął\", \"no nie dziwię ci się, też bym ją pobzykał\" Boże, jestem przerażona:( albo na nk, mówi, że nie pisze z pewną laską, że to małoletnia dzi.... a on się z takimi nie zadaje i ma ją gdzieś, a ja weszłam na jego profil na nk i w skrzynce odbiorczej widziałam, że z nią pisze. Widziałam, że z nią pisze, a on z czułością w głosie mówi mi, że po co ma z nią pisać, skoro ma mnie. Po co ja tam w ogóle wchodziłam. Byłam chwilę, niewiele widziałam a zdążyłam się przerazić.

Gość 78gfrdd
kurwa to ty dopiero teraz sie dowiedzialas ze faceci maja ochote pobzykac co popadnie? a lasek ladnych nie brakuje kolejna naiwna co wierzy w milosc hahahaha

Gość loko choco
zadziwiają mnie faceci, którzy po stwierdzeniu, że pewien koleś to kompletny kretyn, cieszą się i oznajmiają; "każdy facet taki jest" nie no dobry motyw

Gość 78gfrdd
bo kazdy loko choco..kazdemu staje na widok ladnej laski, nie kazdy ma tylko okazje! ale pusic facetow na jakies szkolenie z ladnymi panienkami to na bank na 100 moze 1 tylko by zachowal wiernosc:P moze!:P

Gość loko choco
78 coś tam pieprzysz kompletnie naiwnie. naprawdę nie wiem, jak można mieć tak wąskie horyzonty. Jesteś zblazowany i pozbawiony moralnych wartości. żal mi Ciebie :P

Gość 78gfrdd
wierz w te swoje bajeczki...i wierz w milosc na cale zycie plus wiernosc...taaa moze jeden facet na 100 dochowa wiernosci, reszta to uspione psy na baby naiwniaro:P

Gość loko choco
nie mierz wszystkich swoją miarą. być może wychowałeś się w takim środowisku, gdzie dewiacyjne zachowania uważa się za normę, ale dowiedz się, że istnieje też inny świat.

Gość nie wiem jakim burakiem
niewyzytym trzeba byc zeby na widok ladnej dziewczyny stawalo :D wez se zwal:D

Gość gyuijjjki
no dobra, ale o co ci chodzi autorko? pisze dosc obcesowo ale moze taki mastyl "jestem zajety" no a co, moze nie jest zajety? co mial napisac- jestem w najswietszym zwiazku z miloscia mojego zycia? albo ze ja tez bym ja pobzykal- mial napisac "co za szkarada przy mojej ukochanej kobiecie a fu!!" a ty nie mowisz czasem z kolezankami cos w stylu " ale ciacho, z lozka bym go nie wyrzucila" co nie znaczy ze masz zamiar zdroadzic faceta wez wyluzyj

Gość no i co teraz....
Wiem i w sumie tego gg się nie czepiam, ale zabolało mi, że widziałam, że w skrzynce odbiorczej ma wiadomości od pewnej panienki, a jak o nią zapytałam, to się wyparł. Chciałam wycedzić: widziałam, wiem, ale nie mogłam bo musiałbym się przyznać, że weszłam na jego profil na nk.

Gość gyuijjjki
a no to juz zupelnie inna sprawa, no cos kreci chyba moziwe ze to tylko kolezanka a nie chce ci o niej mowic bo i tak bys sie wkurzala ale mozliwe cos innego

Gość no i co teraz....
w sumie raczej koleżanka, bo spotkałam ją ostatnio na imprezie i było widać, że jest naprawdę zakochana w swoim facecie. Tulili się cały wieczór itp.

Gość reerewew
zastanow sie jaką ty jestes osobą.... a teraz jaki jest on... w sumie ostatecznie dojdziesz do wniosku ze jestescie po prostu siebie warci.... i nie piszcie, ze kazdy facet jest taki, bo to nieprawda. znam niejednego co jest wartosciowym czlowiekiem. po prostu wy wolicie takich dupkow od porzadnych facetow ;) i w sumie same jestescie sobie winne. ja sie pytam, po co sypaisz z kims takim kto nie ma za grosz kultury osobistej???? ;) no wiec widzisz.... robisz to bo twoj wybor, i jestescie siebie warci jak juz pisalam......

Gość reerewew
haha twoja wielka milosc :D dobre... chyba nie milosc taka prawdziwa a jakas bardzo plytka milosc ;) i chyba tylko z twojej strony... jakie te laski są glupie

Gość to samo
tez bylam z takim kims jak ty ale wczoraj powiedzialam dosc tez byla malolata mowil ze co on z taka mloda ma robic itd smial sie z niej ,ze jest poje... a z nia pisal calkiem czule ale dobra ona bo mi to przyslala:) dzieki bogu pisal tez z innymi ze jestem taka i owaka ze mu sie znudzilam i ma mnie tylko do bzykania raz mu takie cos wybaczylam ale teraz powiedzialalm dosc!!! koniec !!! trzeba sie szanowac ! a najgorsze jest to ze wszystkiemu zaprzecza :) idiota jakich malo zranilo mnie to ale coz.... on tez ma 2 twarze bo przy mne to taki kochany ,slodziutki naprawde the best a z drugiej strony .......... cholota wczoraj zakonczylam wszytsko ,mam dosc musze sie szanowac bo jak my sie same nie poszanujemy i nie bedziemy mialy do siebie szacunku to nikt nas szanowac ne bedzie wiem ,ciezka sprawa mi tez bylo tych pare miesiecy zal bo naprawde tak pieknie jak z nim mi jezscze z nikim nie bylo ale coz za duzo sie tego nazbieralo :( trzymaj sie ,radze ci to zakonczyc ale co ty zrobisz twoja sprawa i twoje zycie nikt za ciebie decyzji nie podejmie wiem jak ci jest bo przez to samo przechodze ,a do decyzji musisz sama dojsc do tego :) trzymajs ie pozdrawiam

Gość nie każdy facet i nie jest to
normalne, żeby z inną korespondować i okłamywać swoją kobietę. W dupie Cię ma i tyle. W dodatku kłamczuch i krętacz.

tym jak pisze z kumplami się nie przejmuj i w ogóle tego nie czytaj, bo oni już tak mają. Nie twierdzę, że wszyscy faceci tacy są, ale ja też byłam zaskoczona, jak poczytałam, w jaki sposób mój facet pisze z kumplami- jak luźno i beztrosko. Odpuściłam sobie i już nigdy więcej nie zajrzałam na jego gg. I dlaczego od razu ma go rzucać? No bez przesady. To wszystkie związki rozpadałyby się przez głupstwa.

Gość puk_puk
ale co sie boisz? powiedz mu, ze bylas na jego profilu, widzialas i to jak najszybciej,prosto w twarz zeby nie mial czasu na jakies wymyslne klamstwa. ja kiedys jak wywalalam smsa z nadawczej, ktorego nappisalam z kom. mojego eks, zobaczylam jego wyznania do panny, z ktora twierdzil, ze juz nie byl.(wyslal je pare godzin wczesniej) nie powiedzialam mu o tym, bo czulam sie winna, ze zagladnelam mu w telefon :/, pozniej jak juz sie weszcie zmusilam i mu to powiedziakam (napisalam w zasadzie) to wcisal mi taki kit, ze normalnie poraszka, a ja glupia uwierzylam...bo chcialam wierzyc..