Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrew_33

Do 15-letniej Córki przykiełbasił się 29-letni cap

Polecane posty

Gość Andrew_33

Czy jeżeli pójdą do łóżka to będe mógł wnieść przeciwko niemu pozew za seks z małoletnią ?????

Gość chude i blade niepodobaja
będziesz mógł bo to jest pedofilia

sie nie przykielbasil, chyba, ze corka tez go nie chce. bywaja i takie zwiazki:D

Gość ekati
skończyła 15 lat?

Gość Andrew_33
to dobrze, nareszcie jej wybije z tego durnego łba tego starego ramola i sue za nauke cholera weźnie

Gość Andrew_33
tak już ma 15, skończyła we wakacje

Gość szyszka lesna
o matko 2 razy starszy rupieć ja bym mu wpierdoliła

Gość wieszaaaak
Niestety od 15 roku życia może już współżyć "legalnie" :)

Mój syn chodzi z dziewczyna 18 letnią , a sam w styczniu skonczył 27 lat i jej rodzice nie maja nic przeciwko. Moze Twoja córka go kocha , nie pomyslałas o tym? najgorsze jest nie zaznac miłości lub ja stracić.

takie matki jak Galantynka sa potrzebne w tych czasach. a nie modne mamuski o mozgu ala moherowy beret

Gość zabbbbbaaaaa
a ty masz 33 lata i 15 letnia corke? tez niezly jestes:)

Stracic miłosc dla zasady jest łatwo, a juz odzyskac ja raczje niemozliwe. zanim poknoci sie w zyciu prywatnym dzieci moze lepiej sie zastanowic.

to taka niby ,,slangowa'' nazwa zacofanych rodzicow, przynajmniej w moim otoczeniu. chodzi o to jakie masz zdanie na taki temat. a jest podobno bulwersujacy. moja matka ma zdanie takie jak ty, choc zapewne jest duzo starsza, ale tez nic prrzecwko roznicy wieku (miedzy mna a moim facetem) nie miala i tak samo mowila, jak Ty wyzej napisalas

Gość ekati
a ja bym nogi z dupy powyrywała każdemu kto by mi bałamucił 15-letnią córkę, a takiemu staremu koniowi to bym zagroziła policja... ona jest nieletnia więc masz wpływ na to co może i z kim... i żeby nie było że jestem starą dewotą.. mam 33 lata i 6 letnią córkę..

Miłosc to najcenniejsza rzecz , wiec takie jest moje zdanie. A ile ja mam lat ? Sporo , oj sporo ....

A jeśli Twoja córka kiedyś zbałamuci straszego gościa to co zrobisz? Wyrzucisz ją z domu? Fajnie jest jak kobieta jest młodsza od faceta, sama mam młodszego i czuję sie jak bym miała 2 synów w domu, bo mąz czasami zachowuje sie jak nastoletni rozbrykany facet.

Gość szyszka lesna
dorwał sie stary pierdziel do mlodej pipki moja córka ma 3 lata i już sie boje żeby jakiś facet w moim wieku w przyszłości sie nie przypałętał bo takie stare łajzy szukają ładnego młodego naiwnego towaru

Każda decyzje , nawet o remoncie musze sama podejmowac organizowac, a on albo sie zgodzi albo nie, zalezy od humorku....

moja mama ma 52, jak poznalam mojego mialam 15 mama 47, moj 18 lat starszy ode mnie, a tylko 14 od mojej mamy. krzyku ni bylo. byly obawy, ale mowila jak Ty. i obawy byly bezpodstawne, teraz mam rocznikowo 20 lat i nadal z nim jestem i nie mamy zamiaru sie rozstac:)

Dzwiem jedno, związek z młodszym facetem jest do niczego, no chyba , że facetka jest jakas wyjątkowa, ale raczej to jest rzadkośc. fajnie, że Twój jest starszy od ciebie. No ja niestety mam w domu jak by 2 synów, męża no i syna....

No i jeszcze jedno, facet nie bedzie sie uganiał z amłodymi na stare lata. Mam nadzieje, że ich zwiazek przetrwa i uda im się.

No i przy młodszym facecie, szybko sie wygląda jak starsza babcina, teraz juz te róznice sie zatarły, no ale lepiej byc młodsza niz starsza w małżeństwie.

E tam rajfura, po prostu wnioskuje tak na podstawie swego zycia i zycia wielu porzuconych lub zaniedbywanych przez swoich facetów kobiet.

Gość ekati
Galantynka z pewnością każda młodziutka kobieta marzy o bałamuceniu 14 lat starszego mężczyzny.. stuknij się w łep.. tym bardziej, że sama gustujesz w młodszych, co akurat rozumiem, bo mój mąż jest młodszy, niewiele, ale zawsze. a męża mam na tyle dojrzałego, że nie przychodzi mi na mysl, że to mój drugi syn.. zresztą widziałam sytuację w której do 16-latki przyczepił się 30-latek. wszystkim wmawiał, że zależy mu na związku z dziewicą bo nie chce mieć przechodzonej zony. ale jak już jej zrobił dziecko, to ojcostwa musiała dochodzić przez sąd bo twierdził, że nie jego...

Skąd pewnośc , że gustuje w młodszych? Tak wyszło, przed laty...nie znasz mego gustu , więc mi tutaj nie zarzucaj. Owszem znam młode kobiety, które same powoduja flirt z starszymi facetami, bo albo sie zakochuja w nich, albo tak dla zabawy...nie wiem. Sama masz młodszego męża i skąd pewnośc, że tak bedzie stale? nie , żebym cos sugerowała.

Dlaczego nie ufasz , ze to moze byc miłośc? A moze młoda kobieta zakochała sie w takim własnie facecie? Nie wiem czy to przetrwa, ale my rodzice potrafimy zapaskudzić zycie naszym dzieciom, bo nam się wydaje , z emy wiemy najlepiej....

Gość ekati
ale ja nic nie sugerowałam, a męża mam młodszego tylko o 1,5 roku i świata poza sobą nie widzimy... a że obydwoje dużo w życiu przeszliśmy, to wiemy że taki związek jak nasz jest dużo wart... za to ty sie czegoś boisz... wyszło w poście oj wyszło