Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrew_33

Do 15-letniej Córki przykiełbasił się 29-letni cap

Polecane posty

Wiesz co Ci poqwiem, ta dziewczyna mojego syna sprawia wrażenie bardzo madrej i dojrzałej kobiety, chociaz ma dopiero 18 lat....

moja tesciowa ma takei zdanie o mnie:) a moj to nie maz, tylko nadal facet i tez sie ciesze, ze jest sporo starszy, bo jednak inaczej sie kobieta przy takim czuje;)

Gość ekati
w wieku 15 lat myśli sie hormonami.. miłość przychodzi znacznie później i nie znam ani jednego wyjątku od tej normy... za to znam wiele młodych kobiet którym tzw. miłość zniszczyła życie albo je bardzo utrudniła...

Gość Przesada
No nie przesadzajcie znowu z ta tolerancja.Nic nie mam przeciwko ..nawet duzej roznicy wieku miedzy kobieta a mązczyzna.Ale to jest jeszcze dziecko !!!!!!....o czym tu wogole mowimy.Jak taki zakochany ,to niech poczeka na nia minimum 3 lata. Jak by sie dobral do mojej 15 letniej córki uciał bym takiemu jaja....i nawet długo bym sie nad tym nie zastanawiał.

Czy sie boję? raczej nie, biorę życie takim jakie jest , inaczej dawno bym zgłupiała, a zycie nie jest łatwe. Sama masz dobrego męża i miłośc i jeszcze trudno ci zrozumiec, że młoda kobieta moze sie zakochac w starszym facecie? Nie rozumiem. Miłośc nie zna granic wieku. znam tez szczęsliwe związki z młodszymi facetami, no ja niestety tak średnio trafiłam, dlatego NAdal uwazam, że lepiej , gdy kobieta jest duzo młodsza od faceta.

Gość ekati
widocznie nie pamietasz już jak się myśli w wieku 15 lat.. ja pamietam aż za dobrze jak walczyłam z rodzicami. a teraz jestem im wdzięczna, że dziecko urodziłam dopiero po studiach a nie w liceum...

:):):) bylam w wieku takim jak ma dzieck autora. i jednak na dobre mi to wyszlo, nie kazdyfacet to zbok i tylko cipki w glowie.

No i jeszcze j3dno, w związku to jest tak : dzisiaj dobrze , no a jutro to kto wie...kto wie....

Spadam robic kolacyjke mojemu ślubnemu małolatowi - 3 lata młodszemu :) .pa - buziaki dla was...:)

Gość ekati
Przesada nareszcie głos rozsądku... moja prababcia wyszła za mąż na początku XX wieku właśnie w wieku 15 lat.. ale jej rodzice mimo że mieszkali na wsi i małżeństwo było ustawione oddali ją mężowi dopiero kiedy skończyła 18 lat.