Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jestem

bol przy pierwszym stosunku

Polecane posty

Gość facet jestem

moja aktualna dziewczyna okazała sie dziewica i przeszkadza nam ból-jest okropny i gdy pomimo tego próbuje to mnie bardzo mocno odpycha-ona sama nie wie co sie z nia dzieje-chce próbowac ale nic z tego nie wychodzi. Czasem wyglada to tak jakby zamkniete byo wejscie-jakby nie była dostatecznie podniecona-ona przyznała mi sie ze za kazdym razem gdy zaczynamy pieszczoty zastanawia sie czy to juz, czy tym razem, czy bedzie bolało itd. Nawet gdy juz uda mi sie ja doprowadzic do stanu w którym jest bardzo podniecona i mokra to gdy tylko zaczynam go jej wkłądac pojawia sie ból i jest tak silny ze ona go nie wytrzymuje. Zreszta-gdy wkładam jej palec to jest ok, dopóki nie zauwazy ze zamierzam włozyc tam wiecej albo członka-wtedy natychmiast sie zaciska i robi to bezwiednie. Jak sobie z tym poradzic-nigdy nie miałem doczynienia z dziewica.

pozycja na jeźdźca i niech ona sama "reguluje" jak szybko ma penis wchodzić do pochwy

Gość ten_sam_problem
A ile już razy próbowaliście to zrobić?

Gość facet jestem
cóż-probowalismy kilka razy juz-zawsze pojawiał sie ból-musze cos wykombinowac zanim dziewczyna całkiem sie zniecheci albo zacznie jej sie to źle kojarzyc i bedzie sie ciagle spinac .

Gość moja siora dostała wypowiedzen
proponuję trochę alkoholu dla większego rozluźnienia, potem jeden paluszek, 2 paluszki 3 i jakoś pójdzie

Gość Tytanowy Janusz
moim zdaniem to juz jej sie zle kojarzy

Gość facet jestem
kurcze już wiem o co chodzi. młotek ze mnie. pchałem w zły otwór

Gość a Ty jeszcze sie nie
zniecheciles??????

mozeona ma pochwice?;) ile ona malat???

ee podszywy:P

Wiesz co.. ja sama tak miałam.. ze swoim już byłym facetem. Też mnie bolało za każdym razem i \"zamykałam się\" za każdym razem.. Spróbowałam z innym i że tak powiem udało się :D sama nie wiem jaka tego przyczyna..

ja mam tzn tez mialam tak i sie jeszcze nie udalo ale niestety sie chlopak juz zniechecil;) poddal sie;) moze wiec tak samo mi sie zinnym uda jak Tobie Gowniaro:)

jak to mialbyc podszyw pode mnie to wtopa:P bo ja kobieta jestem:D

🖐️:D;)

Gość to pochwica
laska się musi rozluźnić, niech napije się winka i za dużo nie rozmyśla boi się i dlatego mięśnie pochwy jej się zaciskają, musi się przestać bać i stresować to wtedy się uda jest po prostu przewrażliwiona, pewnie panicznie boi się wpadki i stąd te schizy przed seksem najpierw niech zacznie brać tabletkę, wtedy przestanie bać się ciąży a wtedy przestanie też bać się seksu

Z tym co mnie bolało, tez pilam wczesniej alkohol i nic.. Bo przeciez nie mogl miec tak duzego zeby nie mogl wejsc.. Bo co sie popiesci t osie zmiesci, co nie? :)

Gość spec
A ja proponuję najpierw wziąć ślub.