Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka mmm

Co jeszcze dla meza dla poprawy jakosci nasienia

Polecane posty

Gość Olka mmm

Co jeszcze powinien zazywac oprocz cynku wit c i magnezu ? Co jeszcze pomaga na ilosc i jakosc plemnikow ?

Gość dagienka
Selen Witamina B12, E Dieta bogata w nabiał rezygnacja z papierosow i alkoholu aktywność fizyczna Czeste kontakty seksualne ( nie tylko w nadziei na zajscie w ciaze)

Gość ale nie za częste
za częsty seks osłabia nasienie, plemniki nie zdążą dojrzeć najlepiej uprawiac seks co 3-4 dni, wtedy plemniki są dojrzałe i najzdrowsze z suplementów diety polecam salfazin i oeparol

Gość Olka mmm
dzieki za odpowiedzi.Na pewno z nich skorzystamy. Seks uprawiamy tak co dwa dni jak są dni płodne ale jakoś bez skutku :(. A cztery dni to chyba cięzko by było sie "wstrzelić" w odpowiedni moment, ale chyba trzeba bedzie tak robić jak dalej beede miala okresy :(

Gość Olka mmm
Czytam o tym oeparolu i piszą wskazania:pe (neuropatia cukrzycowa, powikłania naczyniowe cukrzycy); chorób zapalno-zwyrodnieniowych narządu ruchu itp. Na pewno o ten preparat chodziło ? bo slafazin to nic innego jak cynk i wit C którą wymieniłam na początku

Istotne jest też unikanie przegrzewania intymnych części ciała. wysoka temperatura źle działa na plemniki. Mężczyzna starajacy się wraz z żoną o dziecko powinien zamienić slipki na bokserki, nie nosić obcislych spodni. Zamiast gorącej kąpieli - lekko ciepły prysznic. Nie korzystać w czasie płodnym partnerki z sauny.

Gość Olka mmm
dzieki za przydatne info. Może ktoś coś jeszcze doda ? :)

Gość płodna czasami
szałwia to dla kobiet mających problemy..ja nie dałam 2 tygodnie i za pierwszym razem...strzelił(się udało)

Gość płodna czasami
podobno ma też wpływ rodzaj pracy jaki mąż wykonuje..ale czy napewno??-nie wiem

Kochane polecam Wam Teramax z zen szeniem i dodatkowo Selen. Na mojego M podziałao super z 0,8 mln zrobiło się 44mln.Dodam że juz mielismy podchodzić do iVF ale po miesiący były poytywne wyniki badań.Życzę powodzenia wszystkim i głowa do góry!