Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

moj chlopak jest egoista

Polecane posty

bo zsotawil mi koncowke i powiedzial ze mam sobie zjesc

Gość Antii89
nie pomyslal;D heh dobre... No i dobrze z enei wzielas;p bez jaj....

Zalezy jak wy ze soba gadacie, bo ja bym mu od razu powiedziala, zabieraj to, co to ja pies jestem ze mam reeztki wcinać (oczywiscie zartobliwym tonem), albo jak siedzimy w domu i on sam sobie przynosi piwo a ja sie pytam, ze moze by mi tez przyniosl albo sie zapytal czy chce, to on sie pyta a chcesz? a ja na to ze nie chce ale mógłbyś zapytać :)

powiedizalam mu z nerwami ( bo ja z reguly nerwowa jestem) ze wolala sam zjesc niz sie ze mna podzielic a on ze serio nie pomyslal

Widocznie faktycznie nie pomyślał, moja mama zawsze się drze na mojego ojca ze on nigdy nie pomyśli żeby jej herbaty zrobić albo ze sam sobie robi a ona jak robi to sobie i jemu też... wiec to musi miec cos zwiazanego z typowa męska naturą.

N o ale przeciez to jest oczywiste ze moglby tez kupic mnie... my kobiety jestesmy inne ... tak jest ze mna wolalabym sama nie zjesc czegos i dac mojemu chlopakowi.. albo wydac pieniadze (za ktore chcialam kupic perfum) i zrobic mu niespodzianke..tez tak macie?

Nooo! To słuchaj tu!! Walentynki, ja mu kupiłam i czekoladki i taką koszulke jak chciał i kubek też taki fajny a on mi... nic... bo nie wiedział co... Ja mu mowie ze chociaz kwiatek za 5zł moze byc, to ok to bylismy w sklepie poszedl obok i kupil mi tego kwiatka... ale sumienie go ruszylo i mowie ze mu glupio ze z niego taki huj ze ja sie postaralam a on mi nic nie kupil to jeszcze mi wynalazl kolczyki i bluzke (wybralam w sklepie). Ale gdybym mu nie wypomniala to sam w zyciu by sie nie domyslil, a ja tez bym mu ostatnie pieniadze oddala albo kupila wszytsko.

Gość Antii89
eh to trzeba poskramiac ich meska nature (akurat nie sadze ze to jest ich natura.... tylko kwestia bycia, wychowania)...

Gość Antii89
dziewczyny, ze tak powiem nie rozumiem was... faceci was zlewaja a wy im prezenty?:P Oj nie nie...

Ja sie nie moge powstrzymac, zawsze cos kupie, chociaz orzeszki albo cos slodkiego, no po prostu sobie od ryjka odbiore a jemu dam ;) a on to wpierdoli, beknie i nawet nie pomysli zeby mi zostawic... Musze to zmienic!!

Oj albodnka my to mamy z tyi chlopami co... ale przynajmiej jest ktos kto mnie rozumie.. bo nie rozumiem osoby ktoa doradza mowia zerwij zostaw go.. to nie madre

Gość miskaaaaaaaaa
ah- ja mam identycznie... potrafie sobie odmowic zeby dac coś swojemu chlopakowi:)

aldonka mam identycznie naprawde..

aldonka mam identycznie naprawde..

Gość miskaaaaaaaaa
ja nie mowilam zerwij, ale wyprowadz sie skoro nie rozumie... to mialby byc takikubel zimej wody bo skoro nie rozumie po dobroci... faceci to nie dzieci przeciez... maja takie same rozumki jak my i dobrze wiedzą czego chcemy i powinni to robic ale z lenistwa nie robia, tym bardziej ze dalej z nimi jestescie bez obrazy...

No nie wiem dla mnie to chyba jedyny powód do zerwania to zdrada, a żeby zrywać bo facet jest egoistą, to tak jakby był facetem, po prostu, tak jak mówie mój tato też jest podobny. A wiele jest dziewczyn które wolą sobie odebrać a dac facetowi cos albo kupić ;) Ach ci faceci, z nim źle ale bez nich, może niektórym lepiej osobom ale jak juz sie jest z kims tyle to nie można z byle bzdury tak po prostu zerwac.

miskaaa ale ja nie mieszkam z moim chlopakiem mamy po 19 lat

Gość miskaaaaaaaaa
ja takie zachowanie odebralabym jako brak szacunko wzgledem mojej osoby... a to juz jest powazny powod... tu nieo batonika chodzi przeciez:)

AH, ja mam 27 a mój ma 29 lat... więc raczej też nie ma co liczyć że z wiekiem on się zmieni, chociaż każdy człowiek jest inny, to może, kto wie.

miskaaa pogubilam sie jakie zachowanie??

miskaa a czytwoj chlopak ma jakies wady? przeszkadza ci cos w nim?

Gość miskaaaaaaaaa
no egoistyczne :D

Gość miskaaaaaaaaa
czy ja wiem... musialabym sie bardzo gleboko zastanowic:D na pewno cos by sie znalazlo, nikt nie jest idelany

miskaaa patrzac po twoich wypowiedziach twoj chlopak jest idealem.. a u mojego chlopaak tylko egizm mi przeszakdza.. tylko 1 wada ahh gdyby tak zienil w swoim zachowaniu tylko te 1 rzecz

Gość miskaaaaaaaaa
wiesz, ja cie pomylilam z aldonka u ciebie nie jest tak zle:) chlopak jeszcze mlody wiec ucz go ucz a na pewno bedza jeszcze z niego ludzie;)

haha miskaaa dzieki a ty ile masz lat? no u aldonki to jest gorzej.. ale egoista to egoista

Gość miskaaaaaaaaa
troche wiecej:) pozdrawiam:)

Gość ANETTE111
dziewczny, przestańcie się oszukiwać, u NICH będzie już ylko gorzej z tym egoizmem. Naprawde. Kiedyś też myślałam że mój mąż jest idealny tylko ma 1 wadę. właśnie taką jak piszecie. Ja się starałam itd. a on kochankę mi sprowadził do domu. mam 33 lata z czego 10 zmarnowanych na tego EGOISTE.Teraz mam cudownego drugiego męża i dopiero wiem co to znaczy być kochaną.

Gość Antii89
ja tam sadze, ze skoro wasi faceci was kochaja to sie zmienia (taa mloda i naiwna, ale dobrze mi z tym:D) Tylko trzeba troche pracy i wysilku w to wlozyc i bedzie dobrze..:)

To świetnie że Ci się udało! Ja chyba boje sie być sama, dlatego z nim jestem, może kiedyś mi minie, byle nie było dla mnie za późno.