Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgdjdd

Jakie macie nerwice natręctw?

Polecane posty

Gość ghgdjdd

wyjazd to koszmar, 15 razy wypakowuje i sprawdzam, czy wszystko mam, to jest chore :(

Gość Antii89
Ja wychodze zamykam drzwi i........ czasem wracam sie z dolu spr czy zamknelam;/ albo siedze juz w busie i taka panika czy ja zamknelam drzwi;o

Gość ghgdjdd
aaa to także mam, czasem szarpie tak mocno drzwi że myslę, że je wypchnę :(

Gość gjgjjgjfj
* Gdziekolwiek poza domem nie usiąde (w autobusie, na ławce) jak wstaję to dokładnie sprawdzam, czy nic mi nie wypadło (mimo, że mam zamknięte kieszenie). * Codziennie wieczorem muszę prześcielić łóżko - nie mogę mieć żadnego paproszka. * Jak robię kucyka, musi być idealny - żeby żaden włos nie odstawał, zeby był na dobrej wysokości i w centralnym punkcie głowy. * Odkurzam 2 razy dziennie :/ Mam ciemny dywan i jak tylko widzę paproszek to mnie cholera bierze... Jak byłam młodsza ciągle myłam ręcę. Myłam co chwilę. Teraz myję tylko po powrocie do domu i kiedy sobie ubrudzę (np przy gotowaniu)

Gość mania.........
a ja jak jadę pociagem to liczę słupy , a jak się pomylę to od początku

Gość Antii89
a i jeszcze ciągle spr czy mam komorke...

Gość blacki.....
jak jestem w mieście to co chwilę sprawdzam czy mam komórkę i telefon, a jak jadę gdzieś to non stop patrzę czy mam bilet, ciężko jest życ z takimi natręctwami

Gość miśkaaaa
jak jest lato to non stop patrzę się ludziom na bose stopy, nie moge się powstrzymać jak ktoś idzie w japonkach, żeby nie spojrzeć na stopy

Gość wiecznie pytająca
ja rzucam studia parę razy dziennie :D

Gość Antii89
ja keidys mialam takie, ze moj mozg wymyslal sobie, ze jak czegos nie zrobie to cos sie stanie ;o ale mi przeszlo... wiec moze reszta tez przejdzie?

Gość purtała
- opowiadam sobie dowcipy i z niektórych się śmieję - na niektóre macham reką bo już je znam - jak kichnę to sobie mówie na zdrowie

Gość gjgjjgjfj
z czego wynikają takie natręctwa?

Gość jgshjss
pewnie to jakaś choroba jak depresja, nerwica

*Zawsze jak wysiadam z tramwaju/autobusu, patrzę na siedzenie na którym siedziałam, czy czegoś tam nie zostawiłam *Potrafię się wrócić do domu z drugiego końca miasta, bo ciągle wydaje mi się, że nie zamknęłam drzwi/nie wyłączyłam kuchenki/lokówki itp. *ciągle rozmyślam o tym co zrobiłam danego dnia (zrobiłam zakupy/ kupiłam kartę...) w określonej kolejności i określoną ilość razy - jak się pomylę - wszystko od początku *potrafię nawet paręnaście razy dziennie układać rzeczy w plecaku/torebce bo wydaje mi się, że mam bałagan - i wszystko musi być w danej kieszeni - telefon po lewej, portfel po prawej itp.

Gość a moja siostra
jak mieliśmy wspolny pokój w dzieciństwie non stop chciała sikać jak juz mielismy spac, co minutę chodziła do tolatey, a jak rodzice na nią zaczęli krzyczeć to doszło do tego, że robiła na dywan, albo w doniczki, całe szczęscie, że się z tego wyleczyła