Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kserknes

co mogą zaoferować kobiety oprócz ciała?

Polecane posty

Gość kserknes

:D

przede wszystkim - serce... pytanie samo w sobie... jakoś mi się nie podoba :O

Gość kserknes
podobno w sercu płynie krew pod ciśnieniem :D

Gość buła1
NO JEŻELI AUTOR REZYGNUJE Z ORGANÓW NO TO CO MOŻEMY ZAOFEROWAĆ?? MIŁOŚĆ ,PRZYJAŻŃ ,WSPARCIE ,ZAUFANIE ,POMOC W DALSZYM ŻYCIU ,JEŻELI SAM NIE MOŻE PRZEZ NIE PRZEJŚĆ ?

normalny44 - gdyby autor zadał pytanie bez dodawania \"oprócz ciała\" - myslę że pytanie też byłoby zrozumiałe i nie biłoby tak po oczach :) albo zwyczajnie jestem przewrażliwiona :D

Gość buła1
AUTOR CHYBA ZNIKNĄ ,ALBO NIE MA NIC DO POWIEDZENIA.

Gość MeleDudek
Jestem kobietą, obracam się w tym gronie dostatecznie długo by powiedzieć wam panowie, że większość kobiet prócz ciała nie zaoferuje wam nic. Dziś kobiety są próżne, płytkie, zrzędliwe. Dyskusja intelektualna nie wchodzi w grę, za to chętnie podrą ryją, będą się piskliwie śmiały, rozmawiały o kosmetykach i wiecznie chodziły po sklepach. Ich głupota da się prędzej czy później we znaki w każdym związku, one tradycyjnie jednak wszystko zwalą na faceta. Także, współczuje wam panowie :D

normalny44 (paszko1965@live.ca) ania.....wiem o czym myslisz doprawdy? :):)

ania.....a co chcesz ze mna pogadac co kobiety maja do zaoferowania oprocz ciala????

MeleDudek.....chyba facetem jestes....bo jezeli kobieta to chyba sama piszesz o sobie???? a tak ogolnie mam inne o KOBIETACH.....nie o sikuwmajtki:)))

Gość kfdaldksf
nic nie maja, a faceci i tak za nimi ganiaja, pustaki :D

Gość kfdaldksf
nic nie maja do zaoferowania, mialo byc ;)

Gość MeleDudek
Jestem kobietą ale nie taką z opisu. Ja z facetem oglądam mecze, pije piwo, puszczam bąki, mam ogromne poczucie humoru. Do tego jestem atrakcyjna i mam w głowie olej. Mam jedną tylko przyjaciółkę, mentalnie taką jak ja. Poza nią, staram się unikać towarzystwa kobiet bo mi to męczy psychikę :D Niedzwiedz, z czym się nie zgadzasz?

hahaha Bracie.. - no po prostu zabiłeś mnie swym stwierdzeniem :D Normalny44 - a czy Ty w ogóle w temacie się wypowiedziałeś?? :) bo jakos chyba mi to umknęło :):)

Gość kfdaldksf
normalny, Ty biegaj za kim chcesz, Ty jestes normalny jak sama nazwa wskazuje, ja sie nabijam z autora, ktory takie pytania zadaje, a sam zapewne zyc bez kobiet nie moze ;)

Gość karoolek......
partnerstwo!!

Gość kfdaldksf
ha! widzicie? co ciekawsza kobieta moze zaoferowac wspolne puszczanie bakow :D

Gość MeleDudek
Nie tyle oferuję wspólne puszczanie bąków, co jak któreś z nas się zebździ to nie rzucam tego oklepanego "o fuuu" tylko śmieje się razem z nim, bo wiadomo, że prawie każdy facet jest rozbawiony swoim bąkiem :D

Gość kfdaldksf
Prawiczek, Tobie to zadna nie zechce oferowac nawet nog do umycia, wez idz nudzic gdzie indziej

Normalny44 - nie przeszkadza, ale może zwyczajnie chciałabym poznać Twoje zdanie w tym temacie :)

ja wam powiem tak - wszystko zalezy od stopnia zaangażowania - jeśli kobiecie naprawdę zależy, jest w stanie oddać facetowi całą siebie - zarówno fizycznie jak i emocjonalnie... i niektóre kreatury to niestety wykorzystują :O