Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kserknes

co mogą zaoferować kobiety oprócz ciała?

Polecane posty

:) ja mogę zaoferować: przyjaźń, kumpelstwo.. Popuszczam bąki :D posiedzę z NIM, chipsami i piwem przed tv, ale wymagam też od czasu do czasu porządnej kolacji w fajnej knajpce. Upiorę i wyprasuje koszule, ale on musi wynieść śmieci, albo wywiesić pranie, albo odkurzyć :) Ugotuę co tylko chcę, ale on zmywa :D

aniu....w zwiazku z moim doswiadczeniem zyciowym...hmmmm...jak by to powiedziec....poprostu wiem co oprocz ciala kobiety potrafia zaoferowac,zbyteczne jest tutaj wypisywanie,prawdziwy facet to wie i czuje,jezeli ktos pyta o to to znacze ze....no...i wszystko wiadomo:))

jeśli kobiecie naprawdę zależy, jest w stanie oddać facetowi całą siebie - zarówno fizycznie jak i emocjonalnie... i takie pozniej zakladaja watki typu - pojechal z kolegami na narty zamiast byc ze mna, co mam robic? pomozcie :-)

Gość kfdaldksf
ano wlasnie, pytanie glupie i niekulturalne, w zasadzie obrazliwe dla kobiet, ale tu sie panie przekrzykuja opisujac czegoo to one nie moga zaoferowac.. ehh, kobiety..

Gość MeleDudek
dominikananana zgadzam się! Mam tak samo:) Bo liczy się partnerstwo, inaczej związek nie ma szans :)

będą się piskliwie śmiały, rozmawiały o kosmetykach i wiecznie chodziły po sklepach. meledudek np z tym sie nie zgodze !!! Znam kilka kobiet całkiem wartosciowych ktore sa i do pogadania i do dyskusji na wzniosłe tematy ,do tego sa w wieloletnich zwiazkach małzenskich ktore sobie ich mezowie calkiem chwala ( notabene moi kumple ) A na zakupy kosmetyków nie chodza z mezami tylko z psiapsiólami swoimi.... Nie ma scysji w ich zwiazkach pod tym wzgledem :D A zakupy ? No coz .... Kto ich nie robi ?

Gość MeleDudek
kfdaldksf a jakie jest pytanie w temacie? My tylko odp. choć zaznaczamy, że jednak większość nic wam nie zaoferuje. :D

Gość MeleDudek
niedzwiedziu, są i takie kobiety o jakich mówisz Ty. Ja piszę o większości. I osobiście nienawidze zakupów, chodzę na nie samy żeby jak najszybciej je odbębnić, i w przeciwieństwie do wielu bab nie sprawiają mi one przyjemności. A kobiety naprawdę czasem piskliwie się śmieją :D Szczególnie to się daje we znaki jak wkroczysz na babską imprezę. Kiedyś na takowej byłam - pierwszy i ostatni raz - i musiałam się nieźle upić żeby to przetrwać. ;)

Meldudek Widziałem kiedys babska imieninowa impreze jednej z moich kolezanek :) Ona nalezy do jakiejs przyparafialnej organizacji koscielnej ... Uwierz mi impreza była bez zadnego pisku ,smichu i chichu .... muza w przedziale Krawczyk - Kukulska mozna sie ładnie bawic ? :P:P:P

Gość kfdaldksf
My tylko odp. choć zaznaczamy, że jednak większość nic wam nie zaoferuje. cholera jasna, jestem kobieta!!

Gość MeleDudek
No ale widzisz, parafialna. Ja jestem zatwardziałą ateistką. A ludzie wierzący nie są dla mnie partiami na przyjaciół :) Poza tym człowiek naprawdę inteligentny domyśli się prędzej czy później, że boga nie ma czyli wkracza tu czynnik o którym mówiłam - brak inteligencji :D To co, że ciche jak głupie.

Gość MeleDudek
kfdaldksf My tylko odp. choć zaznaczamy, że jednak większość nic wam nie zaoferuje. cholera jasna, jestem kobieta!! ok ok ;)

normalny44 - masz rację ;) zawsze szczery - nie trafiłeś tym razem - pudło :P ;)

ja mówiłam że zawsze szczery to taki ktoś komu się wydaje ze zawsze ma rację :) nie znasz mnie w ogóle, a wyciągasz co do mnie tak daleko idące wnioski... duuzy błąd ;)

ja mówiłam że zawsze szczery to taki ktoś komu się wydaje ze zawsze ma rację nie znasz mnie w ogóle, a wyciągasz co do mnie tak daleko idące wnioski... duuzy błąd widze aniu, ze podobnie jak wiele osob tutaj masz problem z czytaniem ze zrozumieniem moja wypowiedz w ogole nie byla zwiazana z twoja osoba i nie wyciagalem zadnych wnioskow na twoj temat, jak slusznie zauwazylas nie znam cie :-) przeczytaj raz jeszcze spokojnie i wtedy sie wypowiedz :-)

zawsze szczery - może masz problem z przekazaniem tego co chcesz powiedzieć, bo jeśli: \"zawsze szczery jeśli kobiecie naprawdę zależy, jest w stanie oddać facetowi całą siebie - zarówno fizycznie jak i emocjonalnie... i takie pozniej zakladaja watki typu - pojechal z kolegami na narty zamiast byc ze mna, co mam robic? pomozcie\" to chyba oczywiste że przytyk był do mnie - jeżeli coś tam negujesz i przy tym posługujesz się moim cytatem - ja powiedziałam to co uważam a Ty później powiedziałeś \"i takie później\" czyli wrzuciłeś mnie do jednego wora z innymi kobietami, które też tak uważają więc nie mów że wypowiedź nie miała związku ze mną - albo przemyśl jak wyrazić to co chcesz naprawdę przekazać... bo tu najwyraźniej jest problem skoro: \"ze podobnie jak wiele osob tutaj masz problem z czytaniem ze zrozumieniem\" - jeżeli kilka osób ma problem ze zrozumieniem Ciebie to chyba nie w nas tkwi kłopot - przemyśl sobie to ;)

to chyba oczywiste że przytyk był do mnie nie, to byla krytyka pogladu a nie przytyk do ciebie, wiem, ze wiele osob tego nie rozroznia :-) jesli masz odmienne zdanie w temacie \"jakie sa skutki zachowania kobiet, ktore polega na tym, ze kobieta oddaje siebie cala emocjonalnie i fizycznie mezczyznie\" to oczywiscie chetnie podyskutuje jednak jesli bedziesz w ten sposob dopowiadac sobie to czego nie napisalem to z gruntu dyskusja nie ma sensu :-)

ale czy ja i moje poglądy to nie jedno - przecież moje poglądy wyrażają mnie poniekąd chyba... wg mnie skoro krytykujesz mój pogląd to krytykujesz również mnie - czyż nie tak? :)

oczywiscie: twoje poglady na przyklad sa takie, ze popierasz adopcje dzieci przez zwiazki homoseksualne ja dla przykladu stane w opozycji to twoich pogladow, i bede przedstawial swoje argumenty krytykujac i szukajac niespojnosci w twoich czy to oznacza, ze uwazam cie za gorszego czlowieka?

no tak podchodząc do zagadnienia to niby nie, ale... jak mówisz.. " i takie później..." to takie określanie innych osób... może wskazywać że jednak pogląd tych "takich" spowodował iż traktujesz je jako gorsze - niemniej jednak to prawdopodobnie tylko takie moje subiektywne odczucie :)

Gość nie martw się tym snem
niech zgadnę: serce i mózg, oczywiście jako przenośnia nie organy cielesne. :D

ble ble ble... co moga kobiety zaoferowac mezczyznie... jesooo to samo co mezczyzni niewiastom... wszystko zalezy od indywidualnych potrzeb.. nad czym sie tu tak rozwodzic, rozbijac gowno na atomy... wiem , wiem,, to forum i tu tak mozna... echhh ale szczerze mowiac to nic z tego gledzenia nie wynika... :P radosnie pozdrawiam:P

hahha no wlazlam, poczytalam i doszlam do wniosku ,że nadal nic nie ustaliliscie w kwesti pytania zasadniczego... hahah

hahha no wlazlam, poczytalam i doszlam do wniosku ,że nadal nic nie ustaliliscie w kwesti pytania zasadniczego... hahah chcielismy dac ci szanse na wykazanie sie bystroscia :-)