Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem zła

Gdybym mogła/mógł cofnąć czas to....

Polecane posty

Gość ale jestem zła

Żałujecie czegoś ?

Gość ouuu no
nie odnawiałabym kontaktu z facetem, który wcale mi się nie podobał... ..zakochałam się w nim, a on mnie zostawił. :|

Gość nie dałabym się namówić na
orgietkę, bo to bzdura była ;)

Gość łeeeL
za dużo w życiu się uczyłam..

Gość łeeeL
a, i wróciłam do faceta, niepotrzebnie, straciliśmy czas, bo i tak nic z tego nie wyszło..

Gość pobożne życzenia
Pognałabym tego gnoja wcześniej, a mój syn by dzięki temu żył....

to nie doprowadzilabym dp 3 spraw sadowych lepiej mowilabym przy rozmoach w spr pracy

Gość cofnac czaas
To brzmi bardzo filozoficznie hehe ale niczego bym nie cofnela. Byly wydarzenie w moim zyciu takie przy ktorych trudno sie nie załamać i nie będę się tu rozpisywać, przez kilka lat totalna złamka... ale patrząc na to moje życie teraz, gdzie zaczyna mi się wszystko układać nie chciałabym niczego cofać. Bolało i to cholernie, czas jakoś leczy rany, z każdym dniem boli mniej, ale ile się nauczyłam, ufam sobie i wiem że nie zrobie z mojego życia syfu. Stara prawda że człowiek uczy się na błędach:D

Gość Nena24
zaluje ze urodzilam sie kobietą

gdybym mogła cofnać czas to niepojechałabym z nim na wakacje i nie zakochała sie w nim:(

Gość malutka22222
to bym sie nie związała z tym skurwysynem i nie musiałabym dziś usuwać blizny z brzuszka

Gość ale jestem zła
a ja chciałabym cofnąć się 1,5 roku wstecz...właśnie wtedy nieźle namieszałam w swoim zyciu :(

Gość gitarrrra
kciukiem, a Ty ładna jesteś na tym zdjęciu bardzo :)

Gość ja .....
urodzilabym sie w rodzinie krolewskiej

Gość ouuu no
coś podobnego było w jakimś filmie. zapytali się staruszkę, czego żałuje i gdyby mogła, to co chciałaby zmienić w swojej przeszłości. odpowiedziała, że nic. bo wszystkie momenty są dla niej ważne te dobre i złe. życie jest jak fala (sinusoida) są w niej wzloty i upadki, co można także zaobserwować na przestrzeni wieków: średniowiecze, po którym następuje kontrastowe odrodzenie, później znowu kryzys i tak na przemian - od stuleci! wszystko wokół jest jak fala (model strukturalny DNA składający się z podwójnej helisy świadczy o obecności więcej niż jednego pasma fal), dźwięk również można zapisać w postaci fali. woda faluje. drgania. struktura wielu cząsteczek to fala. są fale mózgowe, świetlne, dźwiękowe, wodne itd. gdyby życie było ciągłą linią prostą, byłoby nudne i wcale nie byłoby radosne - nikt nie wiedziałby, co to radość, bo nie zaznałby smutku. każda zła rzecz w życiu jest niezbędna, żebyśmy doceniali szczęście, które nas spotka w przyszłości. każdy człowiek uczy się na błędach. jeśli ma za sobą wiele nieudanych związków, brak pracy, niepowodzenia w szkole, przeżywa cierpienie po stracie kogoś bliskiego - nadejdzie lepszy czas. pozdros amigos.

Gość ouuu no
poza tym nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. każdy medal ma dwie strony. i wszystko ma plusy i minusy. we wszystkim mozna zauważyć jakiś odcień szarości.

Gość ouuu no - ładnie to napisałaś
:)

Gość ostatniaa
to, że gdy bylam mała nie rozumialam co to znaczy alkohol w rękach taty. i chyba kierunek studiów. i jednego związku żałuję. ale teraz jestem w koncu szczęśliwa. po prostu szczęśliwa.

Gość Lidiena
To wczoraj nie obrażałabym się na niego za pierdoły, tylko poszła razem z nim do domu, zamiast na miasto z przyjaciółmi. Nie pomyślałam, że to może być jeden z ostatnich naszych wspólnych powrotów do domu... Tak bardzo tego żałuję...

Gość ouuu no
po każdej burzy przychodzi Słońce! :D

Gość gocha...

Gość zgadzam się z gitarrrra
kciukiem jest całkiem ładna "laska" :D :D :D

Gość gocha...
lidiena, ale każdy ma prawo obrazić się. Mój facet obraził sie bo sms mu się nie spodobał, najlepsze, że był to jego głupi teks tylko obrócony w drugą strone...

Gość to chyba do mnie było
a ja niczego nie żałuję (narazie :D )

Gość gocha...
niektórzy faceci to jednak maja nasr..ne. I ja zawsze na takich trafiam. Jakbyście chciały przetestować swojego poproszę tylko o foto, jeśli mi się spodoba to napewno ch...j. Zerwał ze mną w walentynki, nie zdażłam mu powiedzieć, że jestem w ciąży. Nawet kutas nie chce rozmawiać, bo twierdzi, że jest stanowczy he he

Gość Lidiena
Niby miałam powód, on wcześniej robił mi na złość, ale on jest niczym, jak patrzę na to z innej perspektywy. Jak sobie pomyślę o tym, co mi rano napisał, że zastanawia, ale sam nie wie, czy rezygnować ze studiów, to tylko płaczę. Może wczoraj był jeden z naszych ostatnich wspólnych powrotów do domu, mieszkamy obok siebie. On miał wtedy taką smutną minę. Jest mi teraz z tym źle. Gdybym mogła cofnąć czas, to nie obrażałabym się na niego.

Gość ouuu no
mam znajomą uważającą się za ideał. stara się wszystkim udowodnić, że jest wszechstronna i doskonała, wręcz perfekcyjna. wg mnie żyje na pokaz, ma ogromną potrzebę istnienia, samoidealizacji, jest przepełniona narcyzmem, egocentryzmem i zarozumiałością. faktycznie jest piękna - wysoka, szczupła, zgrabna, ma piękną twarz, cudne włosy, zawsze starannie ułożone i wystylizowane, ma świetny gust i rewelacyjne ciuchy. studiuje dziennie architekturę - potrafi doskonale rysować i jest dobra z matmy + ma wyobraźnię przestrzenną. robi bardzo dobre zdjęcia, zresztą sama tez jest bardzo fotogeniczna (prezentuje siebie jedynie na fotografiach wykonanych w studiach fotograficznych z obróbką profesjonalistów w photoshopie). poza tym prowadzi photobloga, na którym prezentuje swoje umiejętności fotograficzne, pokazuje swoje projekty architektoniczne, chwali się zdanymi egzaminami i zamieszcza prywatne newsy w różnych formach literackich, którymi dobrze operuje. (na zdjęciach zawsze widać jej nowe ciuchy, ekstrawagancko urządzony pokój, jakąś niezwykłą przestrzeń lub jej twórczość) uważa się za bóstwo i jednostkę wybitną. to co sobą prezentuje jest na pokaz. w rzeczywistości musi być bardzo smutna. bo ludzie odczuwający radość z życia nie potrzebują uwielbienia, upubliczniania swojej prywatności, zamieszczania swojej intymności w sieci. potrafią dotrzeć do ludzi swoim stylem bycia - zachowaniem w codziennych sytuacjach - tutaj ktoś taki kompletnie sobie nie radzi. jaki ogrom w oczach takiej osoby przybiera niewielka porażka?