Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumaingoing.

JAK WYGLĄDAJĄ ZAZWYCZAJ DZIEWCZYNY.KOBIETY KTÓRE PRZYCIĄGAJĄ WASZ WZROK

Polecane posty

Gość pumaingoing.

np na ulicy. Takie które pozytywnie się wyróżniają. Opiszcie szczegołowo jesli mozna ;) Chciałabym się bardziej wyróżniać, oczywiscie w dobrym znaczeniu, a nie wiem jak to zrobić :P

Gość pumaingoing.
mowiłam że w pozytywnym znaczeniu. :O

generalnie zwracam uwagę na kobietki w spódniczkac..najlepiej taką w okolicy kolanek.. :) teraz to trudno o taką, ale co tam..poczekam jeszcze trochę.. :classic_cool:

Gość pumaingoing.
chłopak nie pozwala mi chodzić w spódniczce. :O chociaż nog jakichś nie mam świetnych zeby sie pol miasta ogladało.

Gość wfwefwefrwe
kurde jak chodze w spodniczkach to kolezanki takie zazdrosne nie chca nigdzie ze mna lazic z chlopakami :O:O ciezko jest byc piekna:O

Gość pumaingoing.
haha :D a co masz takie ładne nogi niby? ;d;d

Gość ja prioryt
babki z klasą, które przyciągają wzork ubierają się klasycznie, bez żadnych nadruków, rózowych spodni, bo to zalatuje kiczem czyli po prostu nudo i bez wyrazu jak podstarzale:O

szkoda czasu chyba za jakiś pochlebny komentarz:D a faktycznie tak to działa że jak ktoś cię lubi to ty jego też:P mam nadzieję że nie jesteś jakimś starym prykiem?

Gość wfwefwefrwe
no na to wygląda :P:D

jak to Ci nie pozwala? założył Ci kaganiec, a Ty się tak dajesz? :o a co jest w tym złego chodzić w spódniczkach? wygląda to fajnie..i..i..i..nie umiem znaleźć tego słowa..ale kojarzy mi się tym, że dbają o siebie..a nie do znudzenia w tych jeansach upocone itd. blee.. p.s na marginesie to ile masz lat?

Gość jestem zołzai mi dobrze z tym
a po co masz przyciagac wzrok bbo w sumie nie wiem co ci to da?az tak zakompleksiona jestes ze szukasz podziwu u pana zenka spod budki z piwem,badz dziadka stasia z starego malucha?

sheep777 akurat nie jestem starym, podpitym, brodatym i spoconym w podkoszulce panem Heniem.. ;) :D być może.. :) staram sie być miły :) tam gdzie nie mam zdania to nie uczestniczę w topiku..

Gość pumaingoing.
mam 17 lat.

Gość ojejkujejkujeku
tyle tych lasek teraz na ulicach, wszytki kolorowe jak papuzki, kolczyki lancuszki ubrania pstrokate, tez sie chche inaczej ubierac bo czuje sie jak nikt w zwyklym ubiorze przez te lachy kolorowe :O

Gość ojejkujejkujeku
tzn nie teraz bo zima tylko w lato!

Gość jestem zołza i mi dobrze z tym
twoj wiek wszystko tlumaczy

:D autorko ja tez mam 17:) fajny temat tylko że na kafe siedzą prawie sami sfrustrowani impotenci

Gość pumaingoing.
no właśnie . Ale większość ubiera się na bazarach, wystarczy jechać do Galeri np w Bydgoszczy, Czy gdańsku i ubrać sie w fajnym sklepie. Mam teraz ferie wiec pojade , bo urodziny 1ego, moze coś babki sypną

Gość żadne dziewczyny nie przyciąga
ją mojego wzorku bo jako beznadziejny, niski i brzydki nie mam po co się na kogokolwiek patrzyć :O

Gość wrrrrrrrrrrr
kurna i idz ty z tą galerią :O tak tam drogo, tylko dlatego ze musza placic za pomieszczenie, a ubrania obrzydliwe tam są :D:D to juz ladniejsze na bazarze :D:D:Dlol

Gość pumaingoing.
to może podebatujmy w 3 :D z dziewczynami z tym samym albo podobnym problemem :P

Gość jestem zołza i mi dobrze z tym
o czym dziecinko ty w ogole mowisz? jacy sfrustrowani impotenci? powiem ci tak: faceci o wiele bardziej cenia dziewczyny,kobiety z klasa niz takie co naloza na siebie mini,top z glupim napisem -chyba ze wlasnie oto ci chodzi ,zeby jakis oblech se pomyslal uuu ale bym se poruchal-kwestia mentalnosci. kiedys jak bedziesz starsza to zobaczyc kto ma tak naprawde lepiej : taka pinda w mini czy taka elegancka

Gość pumaingoing.
zołza nie wiesz o co chodzi i sugerujesz jakieś brednie nie na temat. Spadaj my teraz same gadamy

ależ oczywiście ze eleganckie sa lepsze. po co wogóle cała dyskusja?? chyba że ktoś chce być pindą na jeden stosunek

Gość wrrrrrrrrrrr
jestem zołza i mi dobrze z ---> chcialabym zebys miala racje ale nie masz :O wystarczy popatrzec na ulicy, takie pindy w mini zawsze w jakims towarzystwie, rozesmiani a te nijak ubrane sa nawet niezauwazane przez facetow kurde zmienie styl, zacze w spodniczkach zapierdzielac