Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumaingoing.

JAK WYGLĄDAJĄ ZAZWYCZAJ DZIEWCZYNY.KOBIETY KTÓRE PRZYCIĄGAJĄ WASZ WZROK

Polecane posty

Gość jestem zołza i mi dobrze z tym
czemu mam spadac?myslalam ze rozmowa polega nie tylko na slodzeniu sobie -jak kolezanka w szk ci powie ze jej sie nie podoba twoja bluzka to nigdy sie juz do niej nie odezwiesz bo ma inne zdanie. to jest dziecinada

wrrrr- ale zauwaz jakie to towarzystwo w wiekszosci,,,jacy to faceci sie prowadzaja z nimi.wiadomo sa wyjatki

Gość hania1234
ja jestem wyjątkiem i dobrze mi z tym :) nosze mini, lubie różowy i generalnie żywe kolory, świecącą biżuterię i możecie móić że jestem pinda ale to Wy macie problem a nie ja :P to nie ja wylewam żale na forum i publicznie staram się wyleczyć kompleksy czyimś kosztem. mam lusterko, widze swoją figure i mam swiadomosc tego ze moge sobie pozwolic by odslonic nogi i juz. Zołzo________ na mojego faceta z zazdrością patrzy niejedna "kobieta z klasą" .... nie generalizujmy ;)

Gość koza ciekawa swiata
zjawiskowo..... moim celem jest przedłużenie gatunku, kariera to sprawa drugoplanowa ...... jest ktoś chętny? ( stopka )

Haniu napisalam ze sa wyjatki i wcale to nie jest tak ze uwazam ze kazda blondynka w mini jest idiotka i latawica,bo sama czasem chodze na solarke,lubie tipsy,miniowki,dekolt,itd ale nie robie tego w celu poderwania jakiegos dziada na ulicy o czym niektore marza:)

Gość smutna jaaaa
Autorko lepiej sie nie wyrózżniaj z tłumu, bo nibby po co? Jezeli chcesz byc sexi, to tak sie czuj, u nas kobietet sexualnosc zaczyna sie i konczy w mózgu;-) a reszta to dodatki ..tylko po co komu onee:-(