Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklerozza

MOŻE KTOŚ MA DOBRY POMYSŁ NA...???

Polecane posty

Gość sklerozza

Mój synek ma 3 latka i jutro bal karnawałowy w przedszkolu. Problem tkwi w tym, ze na smierc o tym zapomniałam a o tej porze to juz wszelkie wyjscia sa spalone. Musze sama zrobic ten strój i pytaniem jest za co go przebrac zeby nie bylo trudne, malec wygladał fajnie i był zadowolony??? Macie jakies pomysły???

Gość kkkkkkkkkkk
pirat,duch ,kosciotrup

Gość sklerozza
jak mam przebrac go za kosciotrupa???

Gość kkkkkkkkkkk
czarne spodnie i golfik czy bluzka,trochę białej farby,rysunek kościotrupa i namaluj mamo wszystkie kostki.Twarz na biało,sine oczy,pełny makijaż i już:)

za Araba!! jakies przescieradlo na "suknie" :D, na glowe jakas chuste albo pieluche :D tetrowa, okulary sloneczne i koniecznie namalowc kredka wasik i brodke :D:D i jak masz to jakies lancuchy na szyje ;)

Gość 345678769985768
Najszybciej i najlatwiej.... za MUMIE :D moj kolega...w...przedszkolu...byl...tak...przebrany:D owin...malego...bandazem:D normalnie...naloz...rajstopki...i.owin...nogi...rece...tulow....bandazem...i...glowe...dziury...na...nos...i...oczy tylko...czy...to...wygodne...dla...3-latka sorry...za...kropki...ale...spacja...nawala:o

Gość a mozeeeeeeeeeeeee
za murzynka na ciemno go ubierz i buzke umaluj na czarno wystarczy poliki

Gość kyruikr
Polecam najszybszy strój: Dzinsy Koszula kamizelka Kapelusz Kabura jakiś pistilecik i masz Kowboja :) Swojego tak wystroiłam i nawet wygrał konkurs dla najlepiej ubranego ;) Wyglądał super.

Mój synek nie chciał żadnego stroju i jako jedyny nie był przebrany, ale bawiliśmy się tak samo dobrze. Może nie ma sensu kombinować na siłę.