Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka

co jest przyczyna tego ze ladna i mila dziewczyna jest sama?

Polecane posty

Gość jej kolezanka
przeciez ona miala taka depresje ze az mi sie plakac chcialo jak na nia patrzylam..leki wymioty zastzyki wygladala jakkij od miotly tak schudla przez jakiegos chuja co ja oszukal a ona tak biedaczka cierpiala za co? onanie zasluzyla na to....

Gość edek111
Jak ktoś się sparzy. to następnym razem uważa. Jak da się w konia zrobić drugi, trzeci raz, to już po prostu brak rozumu i nie ma co się oszukiwać.

no byle czego to nie, jak jakiś burak to pewnie! ale to niezależnie od tego czy dziewczyna ładna czy niezbyt...bo która by chciała być z takim...pozatym każda osoba szuka kogoś podpasowanego do siebie.

edek111 a ja się z Tobą nie zgadzam :P Można sparzyć się i setki razy albo popajść w depresje jak opisywany przypadek przyjaciółki jej koleżanki. Tutaj wielki wpływ ma psychika ludzka.

Gość edek111
No właśnie. Jak ktoś jest słaby psychicznie, to wysiada.

Gość jej kolezanka
ale dlaczego koloniej sami kocieciarze nawet zonaci proponowali jej seks...gdybym jej nie znala pomyslalabym ze moze prowokuje ale ona? cicha spokojna niesmiala czasami sie zcerwieni :P i taki pech takie typki dziwne

Gość wiesz jak wymioty i
zastrzyki, to mi raczej na histeryczke wyglada, faceci takich nie lubia. No i moze ma malo facetow wokol ( szkola, praca)

Gość edek111
Jak proponują seks, to powinna podziękować takim panom i rozglądać się za innymi.

Gość jej kolezanka
dodam ze ona sparzyla s nie jeden raz ale teraz co sie z nia dzialo przekracza wszystko ...taka przyslowiona kropla byla...teraz jak ja ktos gdzies jakis zaprosi to odmawia mowiacze ma kazdego w d... i nie pozwoli sie skrzywdzic..smutno mi nie chce zeby byla sama nie zasluguje na to 😭

Gość edek111
Zacznijmy od tego ile ma lat i ile związków za sobą.

No właśnie o tym mówię.Chociaż nie chodzi mi tu o totalnych buraków, ale zakładając, że jesteś przesympatyczną, ładną i inteligentną Panią Doktor jest minimalne prawdopodobieństwo, że będziesz spotykać się w sumie z nie najbrzydszym niewykfwalfikowanym robotnikiem,prawda?

Gość jej kolezanka
wymioty miala na tle nerwowym a zastzryki brala bo wykonczyla swoj organizm nic nie jadla i lekarz jej pzrepisal witaminy w zasrzykach zalamala sie po tym jak ten debil ja tak potraktowal urwalabym mu jaj gdybym go zobaczyla ! nie jest histeryczka...

Gość edek111
Reakcja prawidłowa jeśli nie chce się spotykać z innymi. Musi dojrzeć i nauczyć się inaczej dobierać facetów.

Gość jej kolezanka
ma 25 lat jeden powazny zwiazek..pozniej same nieudane milosci

Gość edek111
No to w takim razie coś nie tak z nią jest. Jak same nieudane związki. Wynika z tego, że albo wybiera sobie samych tępaków, albo wszyscy faceci to świnie,co jest absurdem.

e tam, ilu facetów ma mniej urodziwe babki a sami są przystojniacy, i na odwrót, to zależy kto na co patrzy, bo takiej babce może np spodobać się jego inteligencja a uroda spada na dalszy plan, może ją zauroczyć czymś innym a nie tylko tym czy z niego przystojny gosć

Gość kryszyneczka
tak to już jest. Ja też jestem przy jednym facecie, którego cholernie kocham, ale jak to każdy mi mówi tylko się przy nim marnuje, bo mnie nie traktuje tak jak powinien, jest dosłownie chamem. A też tylko słyszę że ładna ze mnie i zajebista dziewczyna, więc dlaczego w ogóle z nim jestem jak stać mnie na kogoś o wiele lepszego. Nie wiem, tak to jest, że porządnych dziewczyn czepiają się idioci, choć nie zawsze tak jest:(

z nia jest nie tak..jasne najlepiej zwalic wine na dziewczyne a co ona ma radar w oczach nie zawsze idzie wykryc o co facetowi chodzi trafia na idiotow teraz porzadnych facetow nie ma sa tacy co ida na latwizne wybieraja brzydsze i glupsze bo te sa latwiej dostepne i nie tzreba sie tak starac ale autorko nie martw sie jej jest pisany ktos wyjatkowy po tym co przeszla:) ja uciekam 🖐️

Gość edek111
Nie musi mieć radaru w oczach. Wystarczy trochę ostrożności. Człowiek uczy się na błędach a u niej tego nie widać skoro wciąż jej się nie udaje związać z kimś odpowiednim.

Gość jej kolezanka
aco to jej wina?

Często mężczyzną tego czegoś dodaje właśnie inteligencja. A jeśli chodzi o te mniej urodziwe babki no cóż to już myślę jest kwestia podejścia do siebie samego. Jestem zwolenniczką tego, że jak człowiek siebie widzi tak widzą Cię inni.Miss świata mi się nie podoba, a większość ludzi uważa, że jest przepiękna, a dlaczego?Bo ona w to sama wierzy, przekonała do tego innych, no a reszcie się podoba o jest miss. :) Jej koleżanko to miłe, że troszczysz się emocjonalnie o koleżankę, ale dobrze wiesz, że w tej kwestii jej nie pomożesz.Ona sama sobie musi z tym poradzić :). Moja przyjaciółka to przepiękna kobieta.Nie ma dnia, żeby jakis napaleniec nie błagał ją o nr. Oczywiście jest sama i czasem wkurza ją to, że otacza ją tylu mężczyzn, a żaden nie może okazać się tym właściwym,ale generalnie podchodzi do tego na lajcie i cieszy się życiem, ale dzieje się tak bo sama tego chce!

Gość jej kolezanka
jest ostrozna czasami nie da sie wszystkiego ustrzec toco ma robic napisz mi

Gość jej kolezanka
wirujaca ale to nie jest sprawiedliwe:(

Gość edek111
Przecież teraz nie chce się spotykać z facetami, więc na razie nic jej nie grozi. A gdzie tych wszystkich facetów spotykała ?

Gość jej kolezanka
wlasnie nic:( gdzie przewaznie w pracy

Gość edek111
No cóż. Widocznie przyciąga takich. uciekam. Pozdro 🖐️

Gość jej kolezanka
a jak jej ta niechec juz zostanie? kurcze to nawet nie jest niechce a wrecz antypatia i nienawisc:(

Gość razcej nie powinno sie
romansowac w miejscu pracy, to sie zle konczy. Niech poznaje na neutralnym gruncie

Gość edek111
Heh. Zbyt dobrze znasz tą koleżankę. :) Piszesz o sobie raczej. Dobranoc moja droga. 🌻