Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka

co jest przyczyna tego ze ladna i mila dziewczyna jest sama?

Polecane posty

Gość jej kolezanka

może nie natrafiła na kogoś odpowiedniego? większe prawdopodobieństwo jest znaleść, natknąć się na buraka niż na tego ok.

Gość bo jest
nieśmiała wybredna nie wychodzi z domu ma za duże wymagania jest emocjonalnie niezrównoważona (a miła jest tylko dla jej koleżanek) jest lesbijką i cię podrywa nie masz gustu i dlatego mówisz że jest ładna i miła uważasz że jest ładna bo jesteś lesbijka

Gość one one one
moze jest za ladna i potencjalni partnerzy nawet sie nie wysilaja zeby ja poznac, bo z gory zakladaja ze jest zajeta. druga opcja jest taka ze jest zbyt inteligentna - jak dla faceta oczywiscie. bo faceci wola glupie.

Gość To prawdaaaaaaaaaaa
\"większe prawdopodobieństwo jest znaleść, natknąć się na buraka niż na tego ok.\" \"niestety ale ladne dziewczyny przewaznie trafiaja na idiotow czemu tak jest nie wiem\" zgadzam się z tym

Gość jej kolezanka
trafia na kobieciarzy co ccha ja tylko szybko zaliczyc przykre to:O i smutno mi ze nie ma szczescia

Gość jej kolezanka
wlasnie podoba sie prwie kazdemu ale jak okaze ze on jej sie tez podoba to koniec:O albo od razu mowia ze tylko seks kurwa to niesprawiedliwe 😭 ....a inne dupodajki maja porzadnych fajnych facetow....

Gość nie bądź żałosna
"bo faceci wola glupie." a wy wolicie inteligentniejszych od was facetów żeby wam imponowali :O więc dla takiego faceta jesteście głupie 🖐️ spójrz prawdzie w oczy :D

cóż zrobić... jeśli dziewczyna jest naprawdę miła, sympatyczna do tego inteligentna i ładna to smutne to, wiemy nie od dziś że życie bywa nie sprawiedliwe...

Gość jej kolezanka
jak mam jej pomoc kurwa czemu faceci sa tacy beznadziejni:( co ona ma zrobic oszpecic sie i udawac glupia?

na to nie ma recepty dziewczyna nie ma szczęścia poprostu ale! jeśli ma być jej coś to i tak będzie! wiesz, o co mi chodzi

Gość jej kolezanka
ostatnio biedaczka przezyla taki dramat ze az zal bylo patrzec co sie z nai dzieje...dlaczego taka dziewczyne kazdy ranii wykorzystuje?

Gość one one one
do 'nie bądź żałosna' - nie rozumiem o co ci chodzi. twoj tekst jest bez sensu. nie powidzialam ze wolimy inteligentniejszych facetow. przeciez dwoje ludzi moze byc na tym samym poziomie intelektualnym. i chyba tak sie powinni dobierac. mnie chodzilo o to ze: jesli dziewczyna jest inteligentna to chyba bedzie stawiac wieksze wymagania facetowi, niz taka, ktora ma siano w glowie. uwazam ze facet wybierze wlasnie taka z sianem bo co sie bedzie wysilal. i nie chodzi tu wcale o IQ faceta.

Gość edek111
Dlaczego nie piszesz w pierwszej osobie bo przecież o ciebie chodzi !?

Gość jej kolezanka
a jak jej nikt nie pisany? ostatnio tak sie zalamala ze brala leki nawet:(

Gość jej kolezanka
nie chodzi o mnie jakby chodzilo o mnie to pisalabym o sobie przeciez nikt mnie tu nie zna jest moja najlepsza przyjaciolka nawet moj afcet sie dziwi czemu ma takiego pecha

Gość edek111
Tak i dlatego tak martwisz się o koleżankę tak póżno w nocy :)

to już nic się na to nie poradzi, poprostu takie widocznie miała mieć życie

Ładne dziewczyny mają o sobie większe mniemanie (co uważam za normalne i w pewnym sensie słuszne) co wiąże się z większymi oczekiwaniami wobec \"wybranka\".Często te nie koniecznie brzydule, ale po prostu zwykłe dziewczyny nie oczekują za wiele (nie mówię, że wcale) oraz nie idealizują swojego wybranka. A dwa, że mężczyźni to suma sumarum ginący gatunek i niestety nieco brzydszy bojący się kobiet, przez które w jakiś sposób mogliby być zdominowani.

Gość jej kolezanka
jedenkot nie strasz:( edek tak kurwa martwie sie o nia czy to takie ciezkie do zrozumienia? nie jest m=kolezanka tylko przyjaciolka jest dla mnie jak siostra i boli mnie to co przechodzi ostatnio nawet brala leki bo jakis frajer ja oszukal a ona sie zaangazowala....

nie zgodze się z tym że mają większe mniemanie o sobie! i Bóg wie jakie mają wymagania! bo jeśli dziewczyna, ta ładna też o dziwo, nie ma szczęścia w miłości, jest inteligentna, chce żeby ktoś ją pokochał, to nie stawia jakiś wielkich wymagań jak księżniczka

Gość edek111
O rany bo widocznie nie potrafi kierować rozsądnie swoim życiem i tak będzie jeszcze długo, jest niedojrzała - masz odpowiedż.

Gość jej kolezanka
niedojrzala? a to niby czemu? pierdolisz glupoty edek:P

Gość edek111
To ty pierdolisz głupoty. Jak ktoś ma głowę na karku, to jakoś sobie radzi.

wiesz, są i ładne co mają poukładane w głowach, i nie strugają księżniczek bo jak ładna to co musi mieć większe wymagania od tej mniej urodziwej?,,,tak nie zawsze musi być!

Jedenkot, hola hola ja nie mówię o wymaganiach księżniczki i możesz się ze mną nie zgadzać jasne, to Twoje zdanie.Ale jedno co wiem to to, że większość naprawdę ładnych kobiet, a do tego inteligentnych byle czego nie weźmie,uważam, że właśnie takie kobiety starannie pod siebie dobierają partnerów. A i zdania nie zmienie :)