Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gleon2

Jak to jest z facetami, którzy zdradzali?

Polecane posty

Zawsze szczery mam pytanie. Od kiedy to ten \"zdradzacz\"odczuwa jakiekolwiek poczucie winy? mniej wiecej w tym samym momencie, w ktorym \"fanatyk sledzi\" przestaje w nich gustowac

zawsze szczery a ja słyszałam ze poczucie winy jest zawsze przy pierwszym razie :P potem juz leci ;)

Jak to jest....pewnie tylko oni potrafiliby odpowiedzieć.A patrząc na to z pozycji zdradzanej(nego)to ja już nie potrafiłabym komuś takiemu zaufać,never!Powiedzmy to jasno,zdrada jest najgorszym świństwem jakie można komuś zrobić,a robią to najbliźsi sobie ludzie.Dla mnie nie ma wybaczenia takiego postępku,nie ważne jakimi argumentami popierał by go zdradzający,to oznacza to definitywny koniec .

jeżeli ktoś zaczyna zdradzać ,to już bliscy nie są bliskimi...zaczyna sie etap oddalania lub juz dawno to oddalenie emocjonalne i fizyczne nastapiło czasami miłośc sie kończy a nie każdemu wystarcza przyzwyczajenie przez 20 lat ...takie jest życie

jak to jest? hmm jeśli zdradził raz, nie zawaha się zrobić to kolejny i kolejny...:O i nie mam na myśli tyko facetów, to się tycyz obu płci:O niestety... facet, który zdradził, hmmm jest już dla mnie byłym facetem;)