Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUSA

Jakie meble do salonu??? Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość SUSA

Podajcie proszę jakieś ciekawe linki...Co jest teraz modne, chodzi o jakiś fajny zestaw typu komoda szafka rtv i regał. Wszędzie to jakiś misz masz...nic nie wpadło mi w oko. No i chodzi też o cenę...tak do 3500. Pomóżcie dokonać wyboru. Pozdrawiam S.

Gość koza maxsymalna
Najlepiej bez mebli -zaproś mnie już ja Cię urządze!!!! moim celem jest przedłużenie gatunku ,kariera to sprawa drugoplanowa .Kto chętny? (stopka)

Gość Zalezy co lubisz to zalezy
ale ja lubuje sie w stylowych meblach takie mozna dostac w Dobrodzieniu na opolszcyźnie tam jest zagłebie meblowe np sofa plus dwa fotele plus ława i lustro koszt 4000-5000 ale beble wypasione jak w palacu prezydenckim Ja kupowałam w MebloNowak w DOBRODZIENIU POLECAM

Gość ja proponuje
zobacz katalog z www.bodzio.pl dowoz zawsze jest gratis:)))

Gość koza maxsymalna
jeśli już to meble mazurskich zakładów meblowych moim celem jest przedłużenie gatunku ,kariera to sprawa drugoplanowa .Kto chętny? (stopka)

Gość Zalezy co lubisz to zalezy
te same meble kupione w salonie meblowym we Wrocławiu kosztowały 40% drożej niż gdybys zamówiła bezpośrdnio u producenta no tylko tam musisz sie pofatygowac ja za transport zapłaciłam 250zł w rozliczeniu i tak opłacało sie zyskałam prawie 2000zł na miejscu dobrałam obicie mebli i detale pod swój gust na miejscu mogłam porównac inne wzory:)))

Gość SUSA
dzięki za odp. może jeszcze jakieś propozycje??

Za jakiś czas planuję remont salonu i myślę tez o kupnie nowych mebli. Zastanawiam się nad dwoma opcjami, a mianowicie nowoczesnymi, prostymi meblami, ewentualnie takimi stylowymi, ale bez jakś zbędnych zdobień. W zasadzie sa to dwie skrajne koncepcje, ale obie mi sie podobają. Jakie meble powinnam wybrać?

jeśli miałabym robić to wolałabym poczekać, uzbierać, a zrobić np na zamówienie, zaprojektowane na podstawie mojej wizji, ale bez kompromisów i takie, jak ja chcę w 100%

Gość junona555
A ja ostatnio natrafiłam na bardzo ładny narożnik http://www.arismebel.pl/pl/shop/charisma.html Zastanawiam się co o nim myślicie, ponieważ myślę żeby moją starą sofę wymienić właśnie na taki model. Z tego co się orientuję teraz ten odcień jest bardzo modny a ja lubię nowoczesne wnętrza.

ja tez chyba zrobie na zamowienie-takie jakie chce bo jakos ta masowka z brw czy voxa juz mi sie znudzila

Trendy w dekorowaniu zmieniają się teraz bardzo szybko więc najlepiej śledzić magazyny wnętrzarskie oraz programy o takiej tematyce. W necie w zasadzie jednak najprosciej znaleźć interesującą inspirację z ciekawymi meblami do salonu. Tu http://www.n-design.pl/#/pl - raczej nowoczesny design, co nie znaczy, że beznamietny.

Gość lookingfreedom
dużo zależy od tego, jakie kolory lubimy i jaki styl ktoś preferuje. Ja lubię w miarę uniwersalny styl, a jeśli chodzi o to, gdzie można fajne meble dostać to ja myślę, że w Kelmanie są fajne meble, które będą pasować do każdego wnętrza.

Gość thinkingofthis
zależy co lubisz jaki styl, ja lubię nietypowe i oryginalne rozwiązania, dlatego bardzo mnie się podobają meble, jakie można znaleźć tutaj http://www.dutchhouse.pl/ można znaleźć prawdziwe perełki.

Gość gość
polecam stronkę http://ital-pol.pl - prawdziwe włoskie meble. do tego w dobrej cenie i z szybkim montażem. ja mam od nich kuchnię i kanapę do salonu i jestem bardzo zadowolona :)