Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guess17

okres - błagam....

Polecane posty

Gość guess17

Witam wszystkich! Wiem że pewnie takich pytań bylo na forum pełno.... no i na początku czytałam ale teraz chciałabym opisać właśna sytuacje... no więc jestem dziewicą i zabawialismy sie z moim chlopakiem nie doszło do niczego.... znaczysie o doszedł no i trysnął... poszedł do łazienki sie umyć. no i niby wszystko ok. Później gdy przyszedł wkładał mi palce. Nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo ciąży. Z mojego punktu widzenia znikome ale stres i nerwy wpływają na mnie bardzo źle. I szczerze boje sie że moge być w ciąży wiem że schizuje, bo niby sie umył i wszystko jest ok ale nerwy wszystko działa na moja nie korzyść. Okres powinnam mieć juz wczoraj, dodam że mam bardzo regularnie. No a niestety nie ma nic nawet głupich bólów przed. Błagam o jakieś mądre wypowiedzi, bo ja naprawde odchodze od zmysłów.

Gość jesteś_zgubiona
jeśli włożył ci palca, to na pewno jesteś w ciąży zacznij już zbierać na pieluchy

Gość Tysia 1992
Nie denerwuj się, bo będzie Ci się spóźniał bardziej. Raczej nie możesz byś w ciąży. Poczekaj, a jak nie dostaniesz, to możesz zrobić test.

Gość vermilion
jak mozna byc tak glupim? spoznia ci sie przez ten stres zapewne...

Gość luska1523
WEZ 2 POLOPIRYNKI I ZRÓB SOBIE GORACA KAPIEL TO DZIALA