lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 czarna_róża- rano na czczo po toalecie:) to jest twoja prawidłowa waga ciala:) perełko to zwaz sie to sie przekonasz hehe:) ja sie zwaze dopiero za 1,5 tygodnia ale boje sie ze i tak nic mi nie zleci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 nawet nie próbujcie mnie zmuszac czy namawiac :) sobota ewentualnie poniedziałek ale raczej sobota bo po weekendzie pewnie bedzie więcej bo mój chłopak bedzie a jak on jest to przeważnie nie mam diety ehhh... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 to moze jakos pomoze ci to spalic co?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_róża 0 Napisano Luty 25, 2009 no tez tak sie waze rano na czczo po toalecie w bieliznie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 czarna róża a ile masz cm wysokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 już wiem, nie doczytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...glamour... 0 Napisano Luty 25, 2009 Laski, ale zrobiłyście mi smaka na pomarańczę ... zaraz też ją pochłonę ;) lokatorka ... no takie spalanie jest najlepsze ;) :P ... takie ćwiczenia to nawet ja lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 no baa:D ja zaraz wychodze i kupie gdzies na miescie cos jako przekaske:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 dziewczyyyny no no no :) co wy tu poruszacie za temat hahaha a ty glamour idź po pomarańczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 no tak dzisiaj zaczal sie post a tu takie grzeszne myśli!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 a ja już jestem po obiedzie, tak jak wczesniej pisałam była ryba na parze (zamiast wody białe wino-same pysznosci) i 4 malutkie plasterki usmażonych kaftofelow kurcze bez nich też by sie obeszło lae były takie smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...glamour... 0 Napisano Luty 25, 2009 perełka ... kochana, pomarańczka już dawno nie istnieje :) Zjadłam ją z córcią :) Obiadek mam też już zrobiony więc mogę dalej oddawać się MYŚLOM ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_róża 0 Napisano Luty 25, 2009 ile jecie posilkow dziennie ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...glamour... 0 Napisano Luty 25, 2009 Ja staram się jeść 5 posiłków dziennie ... ale nie wliczam w to owoców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 25, 2009 Kasiu:* ---> czy Ty nie przesadzasz ? 4 kg - 4 dni ? ... ojjj... Viss --> ile wzrostu i do kiedy chcesz schudnąć:) perełka mojego chłopaka --> ja też wstaję rano, o 6-7 .. ale wieczorem ćwiczę ... nie ma zmiłuj, wczoraj wróciłam o 22 z basenu i ćwiczyłam o 23 ... ! czarna_róża --> z Nami dasz radę:D ja jem 5 posiłków ( wliczam to wszystko ( jogurt czy owoc - liczy się jak dla mnie ;) ) ...glamour... ---> co tak żadko Nas odwiedzasz?:( perełka mojego chłopaka ---> a o jakim kremie dokładniej mówisz:D powiedz ... Nie wiem czy ktoś używa kosmetyków z Avon\'u, ja jestem konsultantka i w najnowszym katalogu wejdzie nowy balsam z SSS ( zielonej serii ) ujędrniający z końcówką masująca, podajrzę za 19,90 zł:D polecam:)) może być fajny, ja go niedługo będę miała Siadam niestety do pisania scenariuszy z praktyk, bo jutro muszę oddac, buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 wiem że powinno sie jesc 5 małych posiłków ale ja i tak jem praktyczne 3 chyba cą małe (może 4) pomiędzy posiłkami jakiś owoc lub jogutr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 http://e-styl.com/photo/product_big/e/4/1/1_e4185db41845.jpg ale nie 'płaski brzuch' bo baba w kosmetycznym chciała mi go wkręcic ale ja dobrze wiedzaiłam ze to nie ten. pisze na nim 'przeciw uporczywemy cellulitowi' wydaje mi sie ze ten wałek do masażu włsnie daje berdzo fajne efekty, ma taką żelową konsystencje, cytrynowy przyjemny jak dla mnie zapach i kosztuje ok 30zł i zauważyłam ze trzeba go czasami dobrze poszukac bo nie wszedzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_róża 0 Napisano Luty 25, 2009 teraz sa balsamy bardzo fajne eveline 3d w takim bordowym opakowaniu niedrogie a skuteczne ja kupilam dwa opakowania ale z lenistwa nie uzywalam moja koelzanka sie smaruje ciagle i mowi ze pomaga a tak pozatym ja to jem 4 posilki boze ale taka glodna jestem ze masakra a na kolacje bede miala pychote ja niestey nie potafie zwalczyc slodyczy wiec zastepuje je polowka porcji galaretki owocowej i do tego troche smietany bitej pychota polecam jesli ktos ma ochote na slodycze pozatym galaretka ma dobre wlasciwosci bo zawiera zelatyne a gdzies kiedys czytalam ze dobrze wplywa zelatyna na organizm a na obiad zjem sobie jajecznice z dwoch jajek do tego kilka pomidorkow kokrajlowych i mala grahamke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JUŻ NIE MOGĘ 0 Napisano Luty 25, 2009 Dziewczyny, czytam Was i tak Was jakoś polubiłam... :p Mogę się przyłączyć? Akurat zaczynam po raz chyba 150-ty dietę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam lat 20, na imię Patrycja. Waże 75 kg przy wzroście 165cm (masakra...). Przez ostatnie 7-8 lat leczyłam się na zespół policystycznych jajników, parę lat temu byłam na wielu kuracjach hormonalnych, jakiś rok temu zeszłam z tabletek anty. Ogólnie wiele czynników wpływało na moje tycie, do tego jeszcze geny - w rodzinie każdy ma problemy ze zrzucaniem wagi. Chciałabym schudnąć do 65kg czyli 10kg, więcej mi nie trzeba bo jestem grubokostna i wyglądałabym za chudo. Co do diety, mówię stanowcze NIE słodyczom i tłustym potrawom, liczę kalorię, wpieprzam sałatki, owoce i warzywa, unikam ogólnie węgli. Cwiczenia, hm... te o których była mowa wyżej w nocy 3-4 razy w tygodniu z moim TŻ :p I mam jeszcze taki steper, planuję go używać codziennie po 30 min. Ojoj ale się rozpisałam, to narazie tyle ode mnie i pozdrawiam i życzę powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 25, 2009 no to witamy cie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 witam nową koleżanke:) ja dzisiaj zjadłam: sn: jogurt snII- jogurt obiad- warzywka na patelnie mniam!:) i nie wiem co na kolacje wcisne, myslalam o salatce owocowej:) zobacze:) ja jestem 4-5 posilkow dziennie:) cwicze i rano i wieczorem:) Mała Mi- chciałam napisać ze chce 4 kg w 40 dni:) wiec chce miec na koniec swiat maks 73 kg zobacze jak mi to wyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 25, 2009 aaa no to nie strasz mnie ;))) myślałam juz;))) ja mogę miesięcznie nawet gdzieś 3 kg chudnac i będę happy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 no ja jak bede chudnac 2,5kg miesiecznie to 4 miesiace i mam 67 na urodziny:D nie ma sie gdzie spieszyć:) w tydzień nie zbierałam tej masy wiec i w tydzien sie tego nie zrzuci.. pokochać wystarczy ruch:) zwaze sie po ostatnim dniu postu ciekawe ile zrzuce hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 25, 2009 kiedy masz urodzinki ?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 19 czerwca i juz do tego czasu marzy mi sie magiczne 69 kg:) a jest to realne wiec bardzo sie staram duzo cwiczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 25, 2009 jaa 24 lipca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 oj to do tego czasu to bym chciala miec 67 juz:D zobacze... bardzo juz bede z siebie dumna jak bedzie 6.. kiedys bylo 9...:P takze to bedzie ogromny sukces a waga 69 jest juz waga prawidlowa na moj wzrost ale wiadomo chce miec mniej kolo 65-66:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 mała Mi a Ty do kiedy mniej wiecej chcialabys juz skonczyc sie pieprzyc z waga?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 25, 2009 do wakacji ;) po sesji chciałabym być już Dżaga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 25, 2009 faaajnie:) ja na urodzinki to walcze o 6 z przodu zobaczymy jak mi to wyjdzie:) zwaze sie dopiero w przyszła niedziele bo bede miec dostep do wagi zeby zobaczyc czy w ogole cos sie rusza:) takze z 1,5tyg mam walki wiec mam nadzieje ze z 1kg spadnie i bedzie 76:) spadam z facetem posiedziec bo bedzie marudzil, ze nie dbam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach