Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola1127

dziwne objawy?

Polecane posty

Gość wiola1127

Wiatm moi Drodzy! mam 27 lat. Od długiego czasu bardzo źle się czuję tzn. mam ogromną potliowśc rąk i nóg, szybkie bicie serca i dziwnie"ciężką" głowę jakby ważyła ze 100 kg. Objawy występują doscyć często o różnych porach dnia. jak rano wstaję to już jestem zmęczona. W parcy ogranija mnie dzwne myśli, lęki jakbym miała zaraz zemdleć. Nie mogę długo stac w miejscu ani siedzieć bo mam wrażenie że mi się zaraz coś zrobi. Gdy długo stoję nogi mam jak z waty i nie mogę utrzymać rónowagi, musze szybko usiąść bo bym się chyba przewróciła i zaraz zaczyna się potliwość rąk i kołatanie serca. W domu nie mogę sobie znaleźć miejca. W dużej grupie osób mam lęki że zaraz zemdleje. Błagam pomocy tak nie da się żyć.!!!! Czeakm na Wasze porady....)

Gość hrhryh
Na nasze porady????! Idź z tym do lekarza bo to nienormalne i niepokojące.

Gość frufru
niewydolność krążenia (pytanie z jakiej konkretnie przyczyny) albo efekty bezdechu sennego. ale jak mam strzelac w jedno to to pierwsze i na bazie serducha. do lekarza marsz.

Gość wiola1127
Ja bardzo boję się lekarzy!To jakiś obłęd! Może to jakaś nieuleczlna choroba i ja umieram!!!!!!!!!

a może cukrzyca? a może jakiś tętniak?nie rozumiem strachu przed lekarzami; to takie samo podejście jak kiedy dziewczyny po seksie bez zabezpieczenia nie robią nawet testu ciążowego,a potem się dziwią, że są w ciąży - nie zrobienie niczego oznacza decyzję, że się zgadzasz na cierpienie w twoim przypadku.... powodzenia w życiu z takim nastawieniem

Gość NERWICA ....

Gość wiola1127
Czt=y to napewno nic poważnego? Tak bardzo sie boję!!!!

Gość wiola1127
Może to rzeczywiście tetniak?Boje się że jestem smiertelnie chora!

Gość ulkaaaaaaaaaaaaaaaa
Masz nerwice..tez tak mialam..idz do lekarza da Ci skierownaie na podstawowe badania i do psychiatry

Gość sylwia em
ja stawiam na tarczyce...przy tarczycy rowniez sa kolatania serca jak przy nerwicy...

Gość Elena 48
Tez j.w stawiam na zaburzenia pracy tarczycy.Ale jak pojdziesz do lekarza rodzinnego dostaniesz skierowania na badania.One pomoga ustalic diagnoze i ustawic leczenie.Nie zamartwiaj sie tylko szybciutko idz do lekarza.Bedzie dobrze.Pozdrawiam.