Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm92

mam 17 lat i jestem prawiczkiem /

Polecane posty

Gość mm92

a co najgorsze wielokrotnie mowiono mi, ze jestem ladny, wiec to raczej nie wina mojego wygladu, a 80% kolezanek w moim wieku stracilo dziewictwo. wyskakuje z tym tematem, bo ostatnio wiele moich znajomych zdeklarowalo sie, ze pierwszy raz maja juz za soba, w tym dziewczyny, ktore uwazalem niemal za swiete. zaczalem odczuwac pewna wewnetrzna presje z tego powodu, czuje sie jak odmieniec

Daj spokój jaki odmieniec mam nadzieję,że znajdziesz sobie taką kobietkę która to doceni.....

Gość Poczekaj aż urośnie ci sikorek
dla ciebie to narazie nauka a nie seks

Gość mm92
Ta część mojego światopoglądu zatrzęsła w posadach, kiedy moja przyjaciółka raczyła ze szczegółami opowiedzieć mi okoliczności swojego pierwszego razu (nota bene z chłopakiem, z którym już nie jest) i jednocześnie przekonywała mnie, że w tym wieku to zupełna norma... Podobnie sprawa ma się z innymi znajomymi, głównie dziewczynami, kolegów nigdy o to nie pytałem, bo rzadko schodziliśmy na te tematy

Norma???A ja myślę,że z pierwszym razem nikt nie powinien się spieszyć a tym bardziej nie robić,,tego"z pierwszą lepszą osobą.

Gość mm92
Apropo "sikorka" (LoL) nie mam na punkcie swojego członka żadnych kompleksów, po prostu teraz wydaje mi się, że tak naprawdę moje środowisko wyprzedziło mnie, zostawiło w tyle :/ Jeżeli miałbym robić problem, to nie z tego, że jeszcze nie uprawiałem seksu, ale z tego, że nie mam na tyle bliskiej osoby, by to zrobić, zawsze czekałem na tą jedyną, dojrzałą uczuciowo. A znajoma, która "uraczyła" mnie tą opowieścią zawsze wydawała mi się trochę infantylna i dziecinna

Gość dfdfdfdf
ja mam 32 lata i tez jestem prawiczkiem

Jak byłam w Twoim wieku moje koleżanki też chwaliły się,że mają ,,to" już za sobą.....Ale czym tu się chwalić?Słuchałam,ale swoje myślałam bo mam zasady....

Gość mm92
wassernixe, ta dziewczyna opowiadala o seksie jak o jakiejs milosnej ekstazie przezytej wspolnie z miloscia swojego zycia (sasiad po kilku miesiacach znajomosci), w taki sposob, ze jak widze tego kolesia w szkole, to w ogole nie kojarze "peanow" kolezanki z tym czlowiekiem

Gość mm92
dfdfdfdf co na to wplynelo? wydawalo mi sie, ze czlowiek w Twoim wieku powinien miec juz spore doswiadczenie seksualne

Gość mm92
up

Takie dziewczyny jak one nie mają żadnych zasad i mają jeszcze pustkę w głowie,myślą,że jak już kochały się z kimś to są dorosłe????Nie mam szacunku do takich dziewcząt....

Gość Jabłkowata germaniak 05101990
10/10

mm92 lepiej w wieku 17-19 lat mieć sporą wiedzę na temat seksu niż niewielkie doświadczenie i brak wiedzy (a czasami już potomstwo)

Gość mm92
to nie jest prowokacja, niestety czasami ludzie schodza na ziemie nieco mnie uspokoiliscie, chociaz tak naprawde podobna agumentacja juz dawno sie u mnie wlaczyla zdalem sobie sprawe, ze powoli wkraczam w swiat rzadzony nieco innymi zasadami, choc moze troche przesadzam

Gość mm92
a poza tym, czulbym sie na miejscu tamtego kolesia jak pedofil ;/ ta znajoma traktuje troche jak siostre i moze dlatego jestem teraz taki skolowany

Widocznie tamten koleś wcale nie przejmował się tym ,ze to jeszcze jest dziecko....no cóż różne są charaktery...

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
A ja mam 21 lat i jestem dziewicą :(