Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikola

A kiedy najlepszy czas na dziecko- ale dla ojca?

Polecane posty

Gość mikola

jak w temacie. Wiele tu topiców na temat - kiedy najlepszy czas na dziecko- ale wypowiadaja sie na nim wyłącznie kobiety, proponuje wiec aby teraz mezczyzni sie wypowiedzieli lub kobiety wyraziły swoją opinię- na pytanie : Kiedy jest najlepszy czas dla meżczyny aby został (po raz pierwszy) ojcem? Ja mysle iz około 30-stki. Czekam na odpowiedzi innych.- najlepiej z uzasadnieniem.

Gość kafetereia to z załozenia
i nazwy forum dla kobiet więc skąd ty chcesz meżczyzn tu wziąśc?

Gość ala ma kotaaaa
Nie ma "najlepszego czasu" Klucz jest jeden- praca dzięki której w razie czego utrzyma całą rodzinę i przemyślana decyzja"tak jestem gotowy" a nie "narzucony" tok myślenia tej drugiej połówki

Gość mikola
jest ich tu wiecej niz myslisz :)

Gość mikola
up

Gość magda240777
a ja uważam, ze nigdy. Sa na to za leniwi :-)) Ale jesli juz sie upierac przy jakims optimum to mysle, ze 28-35lat. Juz sie "wyszumi", upewni, ze kobieta z ktora jest to ta jedyna itp. Chociaz jak patrze czasami na tego mojego chlopaka, ktory ma prawie 30 jak wzdycha z nudow na szkole rodzenia to nie jestem pewna ;-)

mysle ze nie ma reguły, moj jest wspaniałym ojcem a został nim jak mial 24 lata ale znam mnostwo 30 latkow ktorzy nie potrafia sie zajac wlasnym dzieckiem

Gość karolinciaaaaaaaaaaaa
ja mam 25 lat, maz 26. poznalismy sie jak mielismy 15, 16 lat i bylismy najlepszymi przyjaciolmi.... przyjazn ta przerodzila sie w zwiazek. maz mial wtedy 21 lat... i stwierdzil, ze jednak jest za mlody na powazne zwiazki, ze chce sie wyszalec, wiec sie rozstalismy. zeszlismy sie dopiero dwa lata temu... zostal mezem i ojcem w wieku 25 lat.... stwierdzil, ze dopiero dojrzal....